A vártnál hamarabb kezdi meg az iPhone X utódjának gyártását az Apple

HusztiD 2018.03.26. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 2 db 379

iphone-x4

Tudjuk nagyon jól, hogy előző év folyamán kicsit megcsúszott az iPhone gyártás terén az Apple. Szeptemberben ugyan bemutatták az iPhone X-et és a nyolcas modelleket, de mint tudjuk, csak utóbbiaknak sikerült még ugyanebben a hónapban megjelennie, míg a csúcskészülékre novemberig kellett várni.

A korábbi pletykák szerint a nyolcas készülékekkel sikerült időben elkezdenie a tömeggyártást az almásoknak, azonban az iPhone X-nél késő augusztusba került sor július eleje helyett. Lényegében ez volt az egyik ok, mely csúszást eredményezett, míg a másik a TrueDepth kamera komponenseinek legyártása, ugyanis a kezdetekben itt is problémákba ütköztek a kaliforniaiak partnerei.

Ezúttal a Digitimes számolt be arról, hogy az Apple hamarabb kezdi el a tömeggyártási folyamatokat. Ha hihetünk a mostani infóknak, akkor április folyamán megindulnak az első, úgynevezett próba gyártások, majd ha minden rendben zajlik, akkor legeslegkésőbb júliusban immáron tömeggyártás alatt lesznek az idei évre szánt modellek, így szeptembertől megvásárolhatóak lesznek a 2018-as telefonok.

kgi-2018-iphone-lineup

Korábbi pletykák szerint három készüléket várhatunk az Apple-től. Elviekben lesz egy belépőkategóriás, 6,1 colos kijelzővel szerelt telefon, ami mellett két OLED-es modellt is bemutatnak 5,8 és 6,5 colos méretben. Egyébként pont a napokban volt egy olyan pletyka, hogy ha minden jól megy, akkor az 5,8 colos iPhone akár valamivel olcsóbb is lehet.

Mivel a Digitimes számolt be a legújabb infókról, így érdemes kétesen kezelni az infókat. Tudni érdemes az oldalról, hogy folyamatosan számolnak be különféle pletykáról, azonban emiatt sokszor mellélőnek. Hogy a mostani hírnek mennyi a valóságalapja, az sajnos nem tudott, bár ha azt nézzük, akkor az Apple érdeme, hogy minél hamarabb felkészüljenek a tömeggyártásra, így bízzunk benne, hogy nem lőtt mellé a Digitimes.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. iSten - 2018.03.27. 11:34

    Valahogy minden évben “a vártnál korábban kezdik” az ájfonok gyártását, de valahogy véletlenül mindig el csúsznak valamin, és szerintem leginkabb a profitorientáltságon. Tavaly tapasztaltam hogy valójában milyen jó üzleti stratégia az, hogy ha egy termék megjelenése valami miatt csúszik, ezáltal nincsen készlet, stb. Az iPhone X iránti érdeklődésemet pont ez keltette fel és egyre több cikket olvastam arról hogy meg késik, meg 6-8 hetes szállítási idők vannak, egyre jobban akartam magamnak egyet (végül nem vettem szerencsére). Nem tudom hogy ezzel csak én voltam e így, de tökéletes üzleti stratégia ez.. zseniális “véletlen”

  2. Jovi - 2018.03.29. 03:06

    Tehát ha jól lattom a képen többet nem lesz ujjlenyomat sem home gomb… :(
    10eve használok iPhonet nem gondoltam volna hogy minden jo dolog véget ér egyszer :(

Szólj hozzá Te is!