Ennyire varázslatos az iPhone X-ben lévő Face ID

HusztiD 2018.03.19. 11:56 iPhone, Videók 4 hozzászólás 450

unlock

Új egyperces videót rakott fel YouTube csatornájára az Apple, melyben ezúttal az iPhone X egyik újdonságát, a Face ID-t promózzák. Mint tudjuk, az előző év végén megjelent okostelefonban mutatta be a kaliforniai vállalat a fejlett TrueDepth kamerarendszert, ami által egy az egyben leváltották a jó öreg Touch ID-t.

Magában a videóban azt láthatjuk, hogy tekintetünk által könnyedén feloldhatjuk a telefont. A felvételben egy diáklány szerepel, aki miután feloldotta telefonját, egyszerűen mindent felold a későbbiek folyamán a tekintetével, kezdve a szekrényektől a szertárig az akvárium alján található kincsesládán át. Lényegében ezzel mutatja be az Apple, hogy mennyire egyszerű és varázslatos a saját eljárásuk, a Face ID.

Hogy tetszett az Apple új videója?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. FtL - 2018.03.19. 20:51

    Azért azt nem mondanám,hogy annyira jó,nekem legalábbis vannak helyzetek amikor inkább nem akar működni sokkal jobban szerettem a Touch id-t

  2. Pepe - 2018.03.20. 17:00

    Egyet értek az előttem szólóval. Tízből négyszer nem nagyon megy a mutatvány és baromi idegesítő. A touch id sokkal kényelmesebb, megbízhatóbb volt szerintem. Személy szerint sokkal jobban szerettem.

  3. Jovi - 2018.03.25. 11:10

    Szerintem sem jo a faceID (nővérem használja) én ezért nem is veszek olyant.

  4. Dave - 2018.03.25. 14:31

    Hát nekem viszont 10ből 1x nem működik ellentétben a touch ID ami mindig is idegesített 10ből 1x működött amit utánna hanyagoltam is és inkább beírtam a jelkódot

Szólj hozzá Te is!