Ezért nem váltanak iPhone X-re az emberek; ilyen lehet az iPhone SE 2 – mi történt a héten?

HusztiD 2018.03.17. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 480

Eltelt egy újabb izgalmas hét, így szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit arra az esetre, ha lemaradtatok volna valamiről.

maxresdefault

Emiatt a 3 ok miatt nem váltanak iPhone X-re az emberek

Egy új és egyben érdekes felmérés készült a Piper Jaffray egyik elemzője, Michael Olson által, ki arra kereste a válaszokat, hogy miért nem váltanak a felhasználók az Apple új csúcsmodelljére. Az elemző összesen 1 500 olyan iPhone felhasználót kérdezett meg, akik még az Apple valamelyik korábbi készülékével rendelkeznek.

iphone-x4

Bővebben itt.

Problémák adódtak az Apple saját fülhallgatóinak gyártásával

Nem olyan régen pletykaszinten felmerült, hogy új és egyben saját fej és fülhallgatót kíván gyártani az Apple. Ezzel a lépéssel szeretnének kicsit kilépni a Beats árnyékából, hiszen a nem olyan régen megjelent HomePod pozitív felhasználói visszajelzéseket eredményezett a hangminősége miatt.

beats-studio-3

Bővebben itt.

iPhone X vs Galaxy S9, avagy milyen sebességbeli különbségek tapasztalhatóak hétköznapi használat mellett?

Ahogyan megjelenik egy új telefon, úgy készülnek róla különböző összehasonlító videók, hogy hogyan szerepelnek a riválisaikhoz képest. A Samsung nem olyan régen bemutatta az idei egyik legjobban várt telefonját, a Galaxy S9 szériát, s az EverythingApplePro csapata pedig egymás mellett összevetette egy iPhone X-szel szemben, hogy mégis milyen sebességbeli különbségeket fogunk tapasztalni a hétköznapi feladatok mellett.

maxresdefault

Bővebben itt.

Így adta ki az Apple a félkész Sirit

Az Information nem olyan régen egy új cikket közölt le, melyben Sirit boncolgatták, hiszen az Apple korábbi munkatársai elárultak néhány extra információt az oldal számára. Mi több, még olyan érdekes dolgok is kiderültek, hogy a Siri csapat egészen 2015-ig nem tudott a HomePod projektről.

Apple Home Pod (Review)

Bővebben itt.

Kell ennél menőbb és egyben praktikusabb autós kiegészítő?

Ha sokat kocsikáztok, akkor bizonyára ti is szembetaláltátok magatokat azzal a problémával, hogy voltaképp milyen kiegészítőt vásároljatok, mely hasznotokra lehet. Szerencsénk volt, s az iDokitól kaptunk három darab remek Baseus terméket, hogy leteszteljük, majd megosszuk róla a véleményünket.

maxresdefault1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében kiderült, hogy idén is az Apple a legintimebb márka, majd ezt követően felmerült az új Apple TV híre, mely szembeszállhat a jelenlegi konzolgenerációval. Szó esett, hogy a WWDC ’18-on kerülhet bemutatásra az új MacBook Air modell, valamint pletyka szinten olvashattunk a második generációs zajszűrésre képes AirPods-ról. Apropó, az Apple hivatalosan bejelentette a WWDC ’18 konferenciát.

airpods

A hét második felében már kicsit kevesebb hírünk volt március 15-e miatt, azonban megtudtuk, hogy újabb mérföldkőhöz ért az Apple Music, valamint láthattuk az Apple Watch egy újabb hasznos oldalát, amivel a hyperkalaemia előjele is kimutatható. Időközben újabb látványos videókat adott ki az Apple, ám ezúttal az iMac Pro volt a főszerepben. Nem utolsó sorban megismerkedhettünk Siri történetével, hiszen az egykori Siri csapat tagjai nyilatkoztak, valamint láthattunk egy iPhone X beütésű iPhone SE 2-t egyaránt.

Ezek voltak a 2018-as év tizenegyedik hetének legérdekesebb hírei. Mivel a hét folyamán adta ki az ötödik béta szoftvereket az Apple, így nem kizárt, hogy az elkövetkezendő 1-2 hét folyamán már a végfelhasználói verziókat is kiadják a publikum számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!