Betört a kijelződ? Kedvezményes üvegfóliát, vagy tokot keresel? Az iDoki segít!

HusztiD 2018.03.16. 16:55 iDoki, iPhone, Kiemelt hírek Betört a kijelződ? Kedvezményes üvegfóliát, vagy tokot keresel? Az iDoki segít! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 456

iphone6torott

Újabb akciót hirdetett partnerünk, az iDoki, melynek leginkább az iOS eszközökkel rendelkező olvasóink fognak örülni. Betört a telefonod kijelzője és javításra szorul? Semmi pánik, az iDoki segít, valamint új akciót biztosítanak számodra, ha igénybe veszed a szolgáltatásaikat.

Sajnos akaratlanul is megtörténhet a balszerencse, hogy egy véletlen ejtést követően bepókhálósodik szeretett készülékünk kijelzője. Erre gyógyír ilyenkor nem létezik, így előbb-utóbb egy új kijelzőt kell beszerezni. Amennyiben az iDoki által cserélteted a kijelzőt, akkor 20 százalék kedvezményt biztosítanak a telefonodhoz lévő üvegfóliák áraiból, valamint további 10 százalékot a tokok áraiból. Érdemes élni az ajánlattal ha már cseréltetitek a kijelzőt, hiszen ezen két kiegészítő az, amely valamelyest képes megvédeni szeretett iOS készülékeiteket, hogy legközelebb egy óvatlan ejtéstől ne törjön be a kijelző.

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról futárszolgálat segítségével. Amennyiben az akcióval kapcsolatos felmerülő kérdésed van akkor nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felvehetitek velük a kapcsolatot: www.idoki.hu.

Az akció csak az iDoki által elvégzett kijelzőcseréknél vehető igénybe, illetve visszavonásig érvényes. A teljes árlistát az iDoki oldalán találhatjátok meg.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!