Így teljesít egy iPhone 6s az akkumulátor csere előtt és után

HusztiD 2018.03.08. 13:55 iPhone, Videók 2 hozzászólás 3 374

iphone-6s

Előző év decembere folyamán erősítette meg a hírt az Apple, miszerint a korábbi akkumulátorokkal rendelkező telefonok teljesítménye az idő teltével csappan, ahogyan maguk az aksik is vesztenek kapacitásukból. Ennek apropóján akkumulátor csereprogramot hirdettek, melyre továbbra is nagy kereslet mutatkozik, azonban most Bennett Sorbo nevű YouTube felhasználót érdekelte, hogy mégis milyen különbségek mutatkoznak.

Bennett egy iPhone 6s-t vetett teszt alá. Bal oldalon a régi aksival rendelkező telefont láthatjuk, míg mellette ugyanazt a telefont, csak később, miután megtörtént a csere. Ahogyan láthatjuk, Bennett több alkalmazást elindított, hogy megnézze, melyiknél milyen sebességbeli különbségek mutatkoznak. Elmondhatjuk, hogy ugyan gyorsabb az új aksival szerelt telefon, azonban koránt sem akkora a fölény a kisebb teljesítményt igénylő programoknál, mint gondolnánk.

Egyedül a videó végén lévő Geekbench-nél látható, hogy ott közel egy percet vert az új aksis telefon a korábbira. Valamint itt látszik igazán, hogy maga a rendszer mennyivel vette vissza a teljesítményt, hiszen a régi aksival az iPhone 6s egymagos teljesítményben 1 437, többmagosban 2 485 ponttal zárt, míg a cserélt aksis készülék 2 520 és 4 412 ponttal végzett.

Közületek van olyan, ki mostanában cseréltette az aksit korábbi készülékénél? Ha igen, akkor ti mit tapasztaltatok azóta?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Nephatum - 2018.03.08. 14:27

    Jó kis cikk, köszi. Éppen akkumulátor beszállítására várok a helyi apple storeban, amint megérkezik már cserélik is. Iphone 6s

  2. András - 2018.03.10. 15:49

    Iphone 6 aksuját cseréltettem, de nem is lett gyorsabb és csak csekély mértékben birja tovább.
    Igaz, hogy nem eredeti az aksi, de azért valami gyorsulást vártam. Csalódtam, kidobott pénz.

Szólj hozzá Te is!