A jövőre érkező iPhone modellekben már nem lesz kamerasziget

HusztiD 2018.03.08. 15:55 iPhone, Pletykák 1 db 446

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Újabb pletykát közölt le a koreai ETNews, mely ezúttal azt állítja, hogy az Apple jövőre érkező csúcsmodelljeiben nem lesz előlapi kamerakivágás. Az oldal információi szerint az Apple továbbra is megtartja a Face ID-s hitelesítési eljárást, azonban egyelőre erősen kérdéses, hogy hogyan oldják meg.

Ha hihetünk a mostani infóknak, akkor az almások már most olyan prototípusokon dolgoznak, melyeket bő másfél év múlva bemutathatnak. Elviekben teljes egészében szeretnék eltüntetni az iPhone X-ből megismert előlapi kamerakivágást, hogy több kijelzésre alkalmas felület legyen elérhető. Elviekben a TrueDepth kamerarendszer megmarad, de arról nem szólnak a hírek, hogy miként alkalmazhatják. Egy felvetés szerint a kamera és szenzorok számára lyukak lennének kivágva az OLED kijelzőben.

Ne feledjük, ez csak egy ázsiai pletyka, így semmi sem garantálja a hír valódiságát. Egyebek mellett ha belegondolunk, akkor talán hülyeség lenne, ha az Apple ezt meglépné. Tíz éven át az iPhone ikonikus jellemvonása a Home gomb volt, de ezt elhagyta az iPhone X, ahol az előlapi kamerakivágás lett a következő fő jellemzője. Ha az Apple valóban megszüntetné ezt, akkor nem lenne olyan ikonikus jellemvonása a telefonnak, amiről azonnal felismerhető lenne, ez pedig számukra fontos tényező lesz.

Ti mit gondoltok?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2018.03.08. 16:54

    Mi a qaszért kell kiadni évente telefont ,megint üveg baszadékot.
    Sztem a 7 és lesz az utolsó szifonom. Ennyi

Szólj hozzá Te is!