Hónapokon belül érkeznek az olcsóbb MacBook Air modellek

HusztiD 2018.03.05. 15:55 Mac 0 db 960

macbook_air_sierra_roundup

Ha minden jól megy, akkor hamarosan új MacBook Air modelleket ad ki az Apple, melyek ráadásul olcsóbbak lesznek, mint a jelenleg piacon lévő testvéreik – legalábbis ezt állítja a méltán népszerű Ming-Chi Kuo. Az elemző ismételten hallatott elképzeléseiről, s ezúttal nem az új iPhone modellekre koncentrált, hanem a régóta várt MacBook Air frissítésre.

Kuo szerint az idei év második negyedévében, tehát valamikor április-június folyamán érkezhet az új frissítés. Sajnos azt nem osztotta meg a szakember, hogy milyen hardverfrissítésekre számíthatunk, de erre feltehetően az újabb processzor, grafikus meghajtó, megemelt RAM és tárhely lenne a válasz. Sajnos arról sem esett szó, hogy vajon mennyivel lehet olcsóbb az új modell.

Számításai alapján viszont elárulta, hogy szükség van egy olcsóbb MacBook Air frissítésre, hiszen ha meglépik, akkor nagyjából 10-15 százalékkal növelhetik meg eladásaikat az almások.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak egy elemző latolgatásai, de mi nagyon bízunk egy új frissítésben, hiszen immáron több éve annak, hogy az Apple frissítette az Air vonalat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!