Az Apple mellett a Samsung issza meg a csökkenő iPhone X iránti keresletet

HusztiD 2018.03.05. 09:55 Egyéb, iPhone 1 db 291

curved

A Nikkei beszámolója szerint az Apple nem olyan régen csökkentette az iPhone X berendeléseit, ugyanis a karácsonyi időszak végével jelentősen csappant a telefon iránt a kereslet. A jelenlegi hírek szerint a Samsung az egyik olyan gyártó, kit eléggé negatívan érintett az almások csökkentése.

Tudjuk nagyon jól, hogy az iPhone X az első olyan almás telefon, melyben bemutatkozott az OLED kijelző. Nem titok, hogy az új csúcsmodellhez az ős-rivális Samsung gyártja le eme paneleket, melyeket igen borsos, 100 dolláros áron adja az almásoknak – többek között ezért is lett ennyire drága az iPhone X, mivel az LCD paneleket kevesebb, mint féláron tudták legyártatni.

A mostani információk arra nem hivatkoznak, hogy pontosan milyen arányban csökkentette berendeléseit az Apple, azonban a Dél-koreai vállalatnak igencsak feladták a leckét, ugyanis nem tudják, hogy mit kezdjenek a legyártott panelekkel. Az iPhone X megjelenése előtt a Samsung gőzerővel dolgozott, hogy megfelelő mennyiségben le tudja szállítani eme kijelzőket, azonban úgy tűnik, most elérkezett a fordulópont, mikortól csökkenő berendelésekkel kell számolniuk.

Természetesen ez egy újabb pletyka, így érdemes ennek megfelelő óvatossággal kezelni. Arról, hogy hogyan teljesített az Apple, azt csak a következő pénzügyi negyedév folyamán tudhatjuk meg, azonban a 2018 Q1-es adatok alapján egyáltalán nem lehet panaszra oka a kaliforniai vállalatnak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Majkiii - 2018.03.05. 15:04

    Ez a Samsung mit meg nem iszik!!?!:D:D

Szólj hozzá Te is!