Magas minőségű fej és fülhallgatók érkezhetnek idén az Apple-től

HusztiD 2018.03.01. 15:55 Apple, Egyéb 1 db 400

beats_studio3_airpods

A napok folyamán egy nagyon érdekes dolgot osztott meg a KGI méltán híres elemzője, Ming-Chi Kuo. A szakértő neve ismerősen csenghet sokak számára, hiszen ő az az elemző, kinek jóslatai eddig javarészt beváltak, így a tech társadalom mindig várakozva ad szavaira.

Kuo ezúttal azt latolgatta, hogy az almások az idei év negyedik negyedévében új, saját almás logóval ellátott fejhallgatót fognak kiadni. Maga a termék egy over-the-air fejhallgató lesz, s elviekben a Primax és a SZS fogják az részükre legyártani. A szaki ezek mellett úgy hiszi, hogy a második generációs AirPods is ebben az időszakban érkezik, ami szintén sokkalta jobb hangminőséget biztosít a jelenleg piacon lévő testvéréhez képest.

Természetesen konkrétumokat még nem tudni az Apple részéről, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ezúttal is igaza lesz-e kedvenc elemzőnknek. Mondjuk az almások számára eleve ott van a Beats, így a tapasztalatuk megvan mindenhez, így már csak arra kell rágyúrni, hogy sokkal jobb minőséget adjanak ki a kezeik közül.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pool - 2018.03.01. 01:25

    Kb arra hogy a 60ezres füles ne fossa össze magát 2havonta.

Szólj hozzá Te is!