A OnePlus 6 lesz a következő iPhone X klón

HusztiD 2018.03.01. 09:55 Egyéb, iPhone 0 db 481

8FF1A295-A240-469C-A165-CB828C6F2F4F-780x552

Tavaly ősszel, mikor az Apple bemutatta az iPhone X-et, akkor sokan a nemtetszésüket fejtették ki az előlapi kamerakivágás miatt. Telt-múlt az idő, aztán úgy tűnik, hogy a felhasználók egészen megszerették, hiszen egyáltalán nem zavaró a mindennapos használata. Mi több, teljesen megadja a telefon egyedi jellemvonását.

Pont a tegnapi nap folyamán láthattuk, hogy az Asus volt az egyik első, ki bemutatta a saját iPhone X klónját, de nem olyan rég viszont kiszivárgott egy kép a hamarosan bejelentésre kerülő OnePlus 6-ról, ami szintén remek klónra sikerülhet. Sajnos pontos információkat nem tudni arról, hogy mikor kerül bejelentésre, valamint hogy milyen hardverekkel lesz felszerelve, s mennyi lesz a kereskedelmi ára.

Viszont ha az alábbi képre vetünk egy pillantást, akkor láthatjuk, hogy kísértetiesen hasonlít az Apple csúcsmodelljére. Széltől szélig terjedő kijelzőt kap, mellette pedig itt is lesz egy felső kamerakivágás, azonban jelentősen kisebb lesz ennek a mértéke, mint az iPhone X-ben lévő TrueDepth kamerarendszeré.

Úgy tűnik, hogy a tavalyi iPhone X tényleg egészen innovatív lett, hiszen azóta számos vállalat másolta le az Apple új formatervét.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!