Olcsó iPhone X hasonmás telefont mutatott be az Asus

HusztiD 2018.02.28. 11:56 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 471

dxekbxoxcaizp2h-jpg-large

Tudjuk jól, hogy jelenleg is zajlik a 2018-as Mobile World Congress, ahová számos gyártó vitte el újdonságát bemutatni. Az előző hét vége előtt pont összeszedtük, hogy mit várhatunk a rendezvénytől, hiszen várhatóan az iPhone X fogja uralni az eseményt úgy, hogy jelen sem lesz.

Úgy tűnik, hogy nem tévedtünk sokat, ugyanis az Asus mutatta be az egyik legnagyobb iPhone X klónt. A ZenFone 5 kísértetiesen hasonlít az Apple csúcsmodelljére, melyre a bemutatón szimplán úgy hivatkoztak, mint a Fruit Phone X. Az ígéreteik alapján ők sokkal jobban kivitelezték a dolgokat, ugyanis 26 százalékkal kisebb kameraszigetet építettek a telefonjukba, így nagyobb a tényleges kijelzésre alkalmas felület.

A ZenFone 5-ből több kiadás lesz. Az úgynevezett 5 Lite lesz a belépőkategóriás, amely egy Snapdragon 630-as processzort kap, ami mellett 4 GB RAM lesz megtalálható. Ha a csúcsmodellt nézzük, az 5z-t, akkor ott már a Snapdragon 845 chip fog remekelni, míg a memória mérete akár 8 GB is lehet. További érdekesség, hogy a kijelző egy 2 160 x 1 080 pixelfelbontású panel lesz, valamint egy 3 300 mAh-es akkumulátor is helyt kap benne.

Természetesen az Asus szintén bemutatta a saját Animoji klónján a Zenimojit, ami szinte egy az egyben lekoppintotta az almások megoldását. A hivatalos információk szerint a telefon áprilistól lesz elérhető, a kezdőára pedig magyar forintba átszámolva nagyjából 110 ezertől fog indulni, ami egy jóval olcsóbb alternatívát kínál majd, mint az Apple csúcskészüléke.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!