HomePod riválison dolgozik a Spotify

HusztiD 2018.02.28. 15:55 Egyéb, HomePod 0 db 149

applehomepod

Az Apple még csak most lépett be az okoshangszórók piacára a HomePod-dal, azonban a legújabb infók arról szólnak, hogy hamarosan a Spotify is beszállhat a buliba. A streamszolgáltató nem olyan régen új álláshirdetést adott fel, melyben olyan szakembereket keresnek, kiknek tapasztalata van a hangszórók terén.

Korábban voltak ezzel kapcsolatosan hírek, hogy a Spotify belép a piacra, de tavaly április óta nem hallatott magáról a téma. Úgy tűnik, hogy vártak kicsit, mire az Apple piacra dobja saját hangszóróját, hogy megnézzék, ők hogyan teljesítenek vele. Arról egyelőre nincs szó, hogy mikor érkezhet a Spotify okoshangszórója, de erre feltehetően alsó hangon még egy évet kell várni, de az sem kizárt, hogy jóval többet.

Érdekes egyébként, hogy a szolgáltató most kíván belépni erre a piacra, hiszen ha megnézzük, akkor már az Apple is elég későn csatlakozott, hiszen a Google Home és az Amazon Echo párosa jó ideje piacon vannak, így nehéz lesz mellettük boldogulni. Ennek ellenére kíváncsian várjuk, hogy milyen sajátos megoldással áll elő a Spotify, amivel megpróbálnak majd kitűnni a többiek közül.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!