Ígéretes újdonságokkal érkezik a második generációs AirPods

HusztiD 2018.02.23. 14:55 Apple, Egyéb 1 db 551

airpods1

Az Apple eredetileg még 2016. szeptemberében, az iPhone 7-tel karöltve mutatta be első vezeték nélküli fülesét, az AirPods-zot. Sajnos nem volt könnyed az indulás, hiszen három hónapot csúsztak a megjelenéssel az almások, utána pedig annyira nagy volt rá a kereslet, hogy kezdetekben akár 6-8 hetet kellet rá várniuk a felhasználóknak.

A tavalyi iPhone X bemutatón az Apple szót ejtett az AirPower töltőpadról, onnan pedig kiderült, hogy valamikor érkezik egy vezeték nélküli töltésre alkalmas AirPods töltőtok. Sajnos azóta nem sokat hallottunk erről a témáról, azonban a Bloomberg egy új beszámolója szerint még idén érkezik a ránc-felvarrott, második széria. Ha igazak a szóbeszédek, akkor az új fülesben már egy W2-es chip lesz, ami által a füles támogatni fogja a Hey Siri funkciót, így a jövőben az AirPods által is beszélhetünk kedvenc virtuális asszisztensünkkel.

Ezen felül felmerült, hogy vízálló kialakítást kap a füles, de sajnos arról nem esett szó, hogy támogatni fogja-e az új töltőtok a vezeték nélküli töltést, de erre feltehetően igen lesz a válasz, hiszen ezt az Apple hónapokkal ezelőtt bereklámozta. Egyelőre annyit tudni, hogy az idei év folyamán érkezik az új füles, de hogy pontosan mikor, arról nem szól a forrás. Ha tippelni kellene, akkor szeptemberben érkezhet az újragondolt AirPods az új iPhone modellekkel karöltve.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Valaki - 2018.02.25. 12:09

    “…így a jövőben az AirPods által is beszélhetünk kedvenc virtuális asszisztensünkkel.” – most is lehet használni a sirit rajta. Ez a mondat félreérthető.

Szólj hozzá Te is!