Drón zuhant az Apple Parkra

HusztiD 2018.02.23. 12:40 Apple, Videók 0 db 334

drone-crash-land-780x546

Most, hogy lassan teljes pompájában fest az Apple Park, egyre több embert vonz az almások új főhadiszállása. Ahogyan az elmúlt hónapok folyamán megszokhattuk, igazából két ismertebb videós van, kik hónapról hónapra jelentkeznek újabb felvételekkel, így Duncan Sinfield és Matthew Roberts neve sokak számára ismerősen csenghet.

A legújabb hírek szerint a hétvége folyamán egy kezdő videós szeretett volna hasonló légifelvételeket készíteni az Apple Parkról, mint a jól ismert videósok, azonban ahogy alább láthatjuk, sikertelenül járt, ugyanis egyszer csak váratlanul lezuhant a drónja. Főhősünknek volt annyi sütnivalója, hogy felvegye a kapcsolatot a jól ismert Matthew Robertsszel, aki kicsivel később kiérkezett, majd a Phantom 4 Pro segítségével sikerült beazonosítania, hogy pontosan hova zuhant a drón: az Apple Park tetejére, egyenesen a napkollektorokra.

Mivel Matthew nem tudott érdemben segíteni, így a kezdő videós jelzett az Apple-nek az esetről. Egyelőre nem tudni, mi lesz a dolog végkimenetele, de a napokban láthattuk, hogy az Apple egyáltalán nem szereti, ha drónok repkednek a főhadiszállás fölött. Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy főhősünk immáron hideg vizet ihat a drónjára.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!