Az Apple nem szereti, ha az Apple Park területén drónoznak

HusztiD 2018.02.20. 13:55 Apple, Egyéb 1 db 247

no-drone-780x508

Hónapról hónapra kapunk új drónvideókat a különféle YouTube-erektől, azonban úgy tűnik, hogy ez egyre inkább szemet szúr az Apple-nek. Az elmúlt napok folyamán került megrendezésre az Apple 2018-as részvényesek találkozója, azonban egy szemfüles résztvevő észrevette az alábbi kiírást, melyen az Apple a “no drone zone” feliratot mutatja.

Hivatalosan ugyan nem tiltott a drónhasználat az Apple Park területén, de úgy tűnik, hogy nagyon idegesíti az almásokat, hiszen havonta akár több dróntúra is készül különböző videósok által. Az Apple Insider egy korábbi információja szerint az almások egy biztonsági szakembert is felvettek ennek érdekében, de eddig csak egy embert sikerült leállítaniuk drónreptetés közben.

Egyébként nem kizárt, hogy az Apple időközben a hivatalos szervekhez fordult egy hasonló kérelemmel, így akár az sem lehet elképzelhetetlen, hogy hamarosan tényleg tilos lesz az új főhadiszállás fölött repülni. Nyilván érhető a kaliforniaiak aggálya, hiszen általa illetéktelen emberek kerülhetnek olyan felvételek birtokába, melyeknek nem biztos, hogy ki szabadna szivárognia. Nyilván ha közel repülnek a főépülethez, akkor simán be lehet látni, ami bizalmas információk szivárogtatására fog okot adni.

Fotó: Kif Leswing

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Templomos - 2018.02.20. 16:17

    AppleWars: A drónok támadása

Szólj hozzá Te is!