20 tipp, hogy még könnyebben kezelhesd a HomePod-ot

HusztiD 2018.02.20. 11:56 HomePod, Kiemelt hírek, Videók 0 db 389

homepod-tips-featured

Hivatalosan ugyan még csak az első körös országokban, egészen pontosan az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyágan és Ausztráliában érhető el a HomePod, de úgy gondoltuk, páran már úgyis beszereztétek valamelyik régióból az Apple okoshangszóróját, így érdemes megnéznetek a 9to5Mac videóját, melyben összesen 20 tippet és trükköt mutatnak be a termék mindennapi használatát illetően.

Az előzetes beszámolók szerint a HomePod ugyan nem annyira okos, mint a Google Home, azonban még így is temérdek potenciál rejlik benne. Aki pedig egyenesen benne van az Apple ökoszisztémájában, annak úgyis elengedhetetlen lesz a hangszóró beszerzése, így érdemes lesz tudni az alábbi trükköket.

Első beüzemelésnél nyilván az iOS Home alkalmazásával szabhatjuk testre az okoshangszórót, de azt például tudtátok, hogy akár el is nevezhetjük? Sirihez egy ‘Hey Siri’ felkiáltással beszélhetünk, azonban ha a HomePod közelében vagyunk, akkor elég csak megérinteni a hangszóró felső részét ahhoz, hogy elkezdjen fülelni. Talán újdonság lehet, de ha úgy tartja kedvünk, akkor a ‘Hey Siri’ funkciót is letilthatjuk. Ezt például egy egyszerű ‘Hey Siri, disable Hey Siri’ paranccsal tehetjük meg.

Hasznos újdonság lehet az ébresztő beállítása egyaránt, ugyanis a virtuális asszisztens erre szintén képes, ha megmondjuk számára, hogy pontosan mikor ébresszen minket. Zenelejátszásnál lehetőségünk van szinte mindenre. Ha megkérjük Sirit, akkor előre, vagy hátra teker X másodpercet kérésünkre, valamint a hangerőt is szabályozhatjuk általa. Természetesen ezekre akkor is lehetőségünk van, ha a HomePod tetején lévő kapacitív felületet használjuk. Ha például van egy kedvenc zeneszámunk, akkor Sirit megkérhetjük, hogy játsszon hasonló zenéket, ami által újabb előadókat ismerhetünk meg hasonló műfajon belül.

Ahogyan láthatjátok, számos dologra képes a HomePod, így aki teheti, annak érdemes lesz bepróbálnia az alábbi trükköket. Természetesen a termék egyik gyenge pontja Siri, de remélhetően ezen a közeljövőben többet fejleszt az Apple, hiszen van mit behozniuk a riválisaikhoz képest.

Az eddig látottak és hallottak alapján ti tervezitek egy HomePod beszerzését?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!