Sokak számára problémás lehet a HomePod beüzemelése

HusztiD 2018.02.16. 10:25 HomePod, Kiemelt hírek 0 db 468

homepod-pair

Hivatalosan még egy hete dobta piacra első okoshangszóróját, a HomePod-ot az Apple, azonban még egy hét távlatából is úgy tűnik, hogy vannak, kiknek gondjaik adódtak a beüzemelésével. Az Apple Support fórumait és a Reddit-et elöntötték a felhasználók, kik egy bizonyos -6722-es hibára hivatkoznak.

Először tudni érdemes, hogy maga a HomePod az iOS-ben lévő Home alkalmazással, a HomeKit által csatlakozik, majd ezt követően üzemelhető be. Sajnos nem mindenkinek megy ez olyan könnyen, de mint kiderült, leginkább azért nem, mert nem a megfelelő szoftvereket használják a felhasználók. Az Apple hivatalos közleménye szerint a HomePod beüzemeléséhez a legutóbbi, tehát az iOS 11.2.5-ös szoftvernek kell fent lennie, valamint a béta felhasználóinak a 11.3 is elegendő.

Ha ezzel megvagyunk, akkor az iOS készüléken rajta kell lennie a Music és Home alkalmazásoknak, valamint a HomePod beüzemeléséhez szükséges a kétlépéses hitelesítés és az iCloud Keychain-t szintén be kell kapcsolni. Ha ezeket szintén engedélyeztük, akkor elviekben simán beüzemelhető az okoshangszóró. Sajnos van, kiknek még így sem működött a termék, így az Apple javasolja, hogy hagyjuk a Home appot magától tölteni legalább 30 percig, míg egy reset funkció fel nem tűnik.

Természetesen nem sok felhasználót érint az alábbi probléma, de azért jó tudni, hogy mik az Apple követelményei a HomePod beüzemeléséhez. Aki külföldről jutott volna hozzá egy HomePod-hoz és hasonló problémával találkozott, annak bizony érdemes lesz ezen kritériumoknak megfelelnie, mielőtt elkezdené beüzemelni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!