Iszonyatosan drága lesz a HomePod javítása

HusztiD 2018.02.12. 15:55 HomePod 0 db 344

Apple Home Pod (Review)

Az Apple még csak előző hét pénteken dobta piacra a HomePod-ot az első körös országokban, azonban ennek apropóján egyre több infót tudhatunk meg róla. Az okoshangszóró jelenleg még csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában érhető el, a későbbiek folyamán viszont egyre több piacon fog megjelenni.

Mivel hivatalos magyar árak még nincsenek, így amerikai dollárban fogunk hasonlítani. Az Apple jelenleg az USA-ban 349 dodóért kínálja a HomePod-ot, azonban majdnem ennyit kellene ennek a szervizeltetéséért fizetnünk, ha valami bajunk lenne. Amennyiben rendelkeznénk AppleCare+ szolgáltatással, akkor 78 dollárnál megállna a szervizelés költsége. Ha viszont nem kívánunk mindezért fizetni, akkor bizony a mélyen a zsebünkbe kell nyúlni javítás esetén, hiszen ebben az esetben 279 dollár kér el az Apple.

Ha kiszámoljuk, akkor arányaiban egyáltalán nem jövünk ki jól, hiszen a szervizköltség az eredeti ár 80 százalékát teszi ki. Ennyi erőből jóformán mindegy lenne, ha újat venne az ember. Mindenesetre mi egyelőre várjuk, hogy az Apple bejelentse a többi országot, melyek között remélhetően már mi is szerepelni fogunk.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!