Végül az HBO-hoz került a J.J. Abrams által írt sci-fi dráma

HusztiD 2018.02.06. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 126

jjabrams

Nem olyan régen felröppent a pletyka, mely alapján az Apple és az HBO párosa mindent bevetett annak érdekében, hogy a J.J. Abrams által írt ‘Demimonde’ sorozat jogait megnyerhesse. A korábbi beszámolók alapján esélyes volt, hogy az Apple mellett dönt az ismert rendező, azonban úgy tűnik, hogy az almások 270 milliárd dolláros vagyonukkal a hátuk mögött sem képesek mindent megvásárolni.

Az HBO szintén nagyon hajtott a jogok megszerzéséért a Hollywood Reporter beszámolója szerint, ugyanis a jövőre véget érő Trónok Harca után egy új sorozattal szeretnének előállni, amihez nagy reményeket táplálnak. A J.J. Abrams által írt sci-fi dráma egy balesetet szenvedett, majd kómába került anyukáról szól, kinek a férje és a lánya ezt követően egy másik világban találja magát, ahol egy hatalmas, elnyomó erővel kell szembeszállniuk. Lényegében ennyit tudunk a készülőfélben lévő sorozatról, egyelőre több részletet nem osztottak meg róla.

J.J. Abrams ide, vagy oda, az Apple továbbra sem adja fel, hiszen az utóbbi hetek folyamán számos hír volt, hogy miként és milyen ismert emberekkel szállnak be a sorozatok világába. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk a jövőben, az HBO-n a Demimonde-t, s meglátjuk, hogy valóban annyira jó alkuról csúszott-e le az Apple, mint amelyről most a hírek szólnak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!