Újabb drámát rendelt be egy ismertebb rendezővel az élen az Apple

HusztiD 2018.01.31. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 82

merlin_115110722_e1907f9f-b902-4ca1-a9d2-7c7a66453acd-superjumbo-jpg

Úgy tűnik, hogy az utóbbi hetekben nem is az iOS vagy az iPhone témakör volt a legfelkapottabb, hanem az Apple sorozatos projektje. Legutóbb beszámoltunk, hogy az HBO korábbi irodaházában lesz a főhadiszállás, de az szintén kiderült, hogy az egyik komédia főszereplője Kristen Wiig lesz, de arról is szó volt, hogy J.J. Abrams csatlakozhat az almások csapatához.

A Variety újabb értesülései szerint az Apple egy teljesen új drámát is berendelt. Sajnos egyelőre nem sokat tudni róla, hogy milyen témakört ölel fel a sorozat, azonban sikerült Damien Chazellet leszerződtetniük a rendezői, valamint a produceri székbe. Damien neve leginkább a nem olyan régen megjelent La La Land, vagyis a Kaliforniai Álom című film kapcsán lehet ismerős, hiszen a film 6 kategóriában nyert díjat.

Továbbra is ködös az Apple sorozatos jövője. Az utóbbi hetekben nagyon sokat olvashattunk ezzel kapcsolatosan, azonban egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezhetnek az első, úgynevezett original sorozatok. Mivel viszonylag nagy a felforgás ezen témában, így nem kizárt, hogy nem kell olyan sokat várni az első alkotásig.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!