Csupán egyetlen egy OLED kijelzős iPhone lesz idén

HusztiD 2018.01.29. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 3 db 371

iphone-x-display

Tavaly ősszel, miután az Apple bemutatta az aktuális iPhone felhozatalát, azt követően a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo megosztotta nézeteit arról, hogy milyen lehet a 2018-as iPhone felhozatal. Az elemző ekkor elmondta, azóta pedig előszeretettel fel-fel hozza, hogy idén 2 darab OLED-es telefon jelenik meg 5,8 és 6,5 colos méretben, míg lesz egy olcsóbb, 6,1 colos LCD-s iPhone egyaránt.

A Digitimes legújabb értesülései ezzel némileg szembe mennek. A meg nem nevezett forrásból származó információk alapján az Apple idén csak egy OLED kijelzős telefon dob piacra, ez pedig a 6,5 colos úgynevezett Plus modell lesz. Értesüléseik szerint ugyan lesz 5,8 és 6,1 colos készülék egyaránt, de ezek mindegyike LCD panelt kap.

Ha hihetünk az oldal által közölt információknak, akkor az almások jelenleg több prototípussal kísérleteznek. Ez nyilván sejthető volt, de a forrás biztosra állítja az alábbi kijelzőméreteket, valamint azt, hogy csupán a nagyobbik telefon kap OLED panelt. Itt érdemes viszont megjegyezni, hogy ha valóban így lesz, akkor az hatalmas visszalépés lenne, hiszen a jelenlegi iPhone X 5,8 colos kiszerelésben kapta meg ugyanezt a kijelzőt.

38258383032_840b30b0ca_b

Érintőlegesen szó esett az iPhone SE 2-től, mely elviekben az idei év május, júniusa folyamán fog megjelenni. Arról ugyan nem esett szó, hogy üveghátlapos kialakítást kap-e az új SE, vagy sem, de elviekben ez is támogatja majd a vezeték nélküli töltést. Ha ez igaz, akkor nyilván az üveghátlapot is biztosra vehetjük. A másik fontos infó, hogy sajnos a második generációs telefonban továbbra sem lesz a 3D Touch nyomásérzékeny kijelző.

Természetesen ezek még kezdeti pletykák. A 2018-as iPhone modellek bemutatójáig még 8 hónap van hátra, így biztosan nagyon sokat fogunk olvasni ebben a témában. Érdemes viszont megjegyezni, hogy Ming-Chi Kuo az egyik legjobb, legpontosabban tippelő elemző. Korábbi meglátásai számos alkalommal jöttek be, így az Apple társadalma ezért bízik benne. Ellenben itt a Digitimes, akik mindig leközölnek valamilyen pletykát, de értesüléseik jelentős részéről később kiderül, hogy kacsa volt. Ezek tudatában érdemes a mostani infókat is óvatosan kezelni.

Ti szerintetek milyen lesz az idei évi iPhone felhozatal?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. autotorok - 2018.01.29. 19:00

  De üveghátlappal nem lesz strapabíró az se2, nekem pedig azért van se-m és nem az aktuális “nagy” mert nem kell tok és lelehet ejteni anélkül hogy tönkremenne, basszus

 2. Ironyjakuza - 2018.01.29. 20:11

  Nekem is max 7 es lesz !
  Van Samu 7 edge full üveg leesett
  Most várok a kijelző re jelzem 60! E Ft !!!!!!

 3. David - 2018.01.30. 05:46

  Nekem meg jó az i8 még vagy5 évig:)

Szólj hozzá Te is!