A felhasználók egyharmada vágyik egy okoshangszóróra

HusztiD 2018.01.26. 12:40 HomePod 0 db 173

HomePod_Reveal_571x321.jpg.large_

Úgy tűnik, hogy az idei év az okoshangszórók éve lesz. Legalábbis erre enged következtetni a Super Myway legújabb felmérése, melyből nagyon érdekes adatok derültek ki. Tudjuk jól, hogy az Apple is élni kíván a lehetőséggel, ugyanis előzetes terveik alapján tavaly decemberben kellett volna piacra dobniuk a HomePod-ot, azonban kis csúszással, az idei év elejére, február 9-re tolták megjelenést.

A legutóbbi adatok alapján az amerikai felhasználók 37 százaléka, tehát több, mint egyharmada tervez beszerezni valamilyen okoshangszórót az idei év folyamán. Ha mindez nem lenne elég, akkor az elemzők számításai alapján Kínában, Indiában, Brazíliában és Mexikóban szintén egyharmados népszerűségnek örvendhetnek a hangszórók. A kategória egyébként az előző éves adatokhoz hasonlítva 50 százalékot növekedhet az emberek körében.

Végül egy kicsit érdekesebb dolgot is kimutattak a hozzáértők. A jelenlegi okoshangszórót használók kétharmada nyilatkozta azt, hogy sokkal kevesebbet használják okostelefonjaikat, hiszen a jól ismert virtuális asszisztensek képesek szinte minden fontosabb dolgot elintézni avagy megmondani/megoldani.

Ti hogy vagytok a témával kapcsolatosan? Tervezitek egy okoshangszóró beszerzését a közeljövőben?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!