iPhone XI – ilyen lehet az Apple következő nagy dobása?

HusztiD 2018.01.24. 14:55 iPhone 2 hozzászólás 1 652

iphone-xi-concept-images-idrop-news-7

Ugyan még csak szűk három hónapja jelent meg az iPhone X, de számos pletykát olvashattunk eddig a következő generációs utódjáról. Ezen témát meglovagolva a jól ismert iDropNews csapata pedig megálmodta, hogy szerintük milyen lehet az egyelőre iPhone XI-ként elkeresztelt 2018-as csúcsmodell.

Az iPhone XI esszenciája lényegében ugyanúgy az új formatervben rejlik, mint amit az X esetében bevezetett az Apple, azonban sokkal kiforrottabb a mostani koncepció alapján. Nem csak az előlapi TrueDepth kamerarendszer méretén csökkentettek a dizájnerek, de a telefon szélein egyaránt, aminek köszönhetően sokkalta jobb és egyben szebb annak megjelenése.

Másik újdonság a dupla SIM kártyás tálca bevezetése lehet, hiszen utóbbi hónapok folyamán ennek szintén felröppent a híre. Végül az utolsó különbségek magán a telefon hátlapján és keretén mutatkoznak. Ha alaposan megnézzük, akkor az üveghátlap kísértetiesen hasonlít az iPhone 4-es időszakhoz, mivel a dizájnerek egy hasonló fekete megjelenést találtak ki a mostani asztroszürke helyett, valamint a telefon keretének felső része teljesen fekete borítást kapott.

iphone-xi-concept-images-idrop-news-1 iphone-xi-concept-images-idrop-news-3 iphone-xi-concept-images-idrop-news-6

Apróbb eltérések ezek, azonban ennek köszönhetően lenne kiforrottabb maga a telefon dizájnja. Számotokra hogy tetszenek az új koncepcióképek? Mit szólnátok hozzá, ha idén hasonló telefonnal támadna az Apple?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Apples - 2018.01.25. 00:13

    Jól néz ki bár én az egész ezüst keretet elhagynam – teljesen fekete tetszene. Ez az ezüst dolog nagyon bazari. Ugyanezért hányok a legtöbb Ford autótól.

  2. Bigyo - 2018.01.25. 10:04

    Szerintem is tok jol nez ki. En mar sírok egy ideje a dupla SIM miatt, Szoval jo lenne ha igy maradna.

Szólj hozzá Te is!