EU szerte 70 tanintézményben elérhetőek lesznek az Apple saját kurzusai

HusztiD 2018.01.24. 12:55 Apple, Egyéb 1 db 184

everyone-can-code_eu_students-harlow-college_20170118

Az Apple úgynevezett ‘Everyone Can Code’ eseménye tovább terjed Európa számos országában. Külföldi diákok már találkozhattak az eseménnyel, ugyanis az Apple az iskolák berkein belül próbálja meg programozásra rávenni a fiatalabb felhasználóit.

Maga a tanterv eredetileg még tavaly május végén indult Amerika szerte a középiskolákban és egyetemeken. A kaliforniai vállalt pedig nem olyan régen bejelentette, hogy EU számos, összesen 16 országában lesz elérhető az esemény, ahol 70 tanintézményben vehetik fel a kurzust a hallgatók.

Mely országokban lesz elérhető az ‘Everyone Can Code’ tanterv? Az Egyesült Királysában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Svédországban, Dániában, Norvégiában, Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Írországban, Luxemburgban, Lengyelországban és Portugáliában. Ahogyan láthatjuk van egy rossz hírünk, mi magyarok sajnos kimaradunk.

Mi azt tudjuk javasolni a fiatalabb korosztálynak, aki külföldön tartózkodik a tanulmányai miatt, hogy érdemes lehet élni a kurzussal, ugyanis az Apple ingyenesen kínálja. Cserébe pedig egy hasznos alap tudást kaphatunk, melyet a jövőben továbbfejleszthetünk, ha szeretnénk magunkat jobban beleásni az Apple ökoszisztémájába.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.01.24. 22:13

    Ez a jövő srácok. Aki megteheti hajrá.

Szólj hozzá Te is!