Az aktiválások alapján igencsak jól pörgött az iPhone biznisz az elmúlt hónapokban

HusztiD 2018.01.23. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 205

iphone-2017-lineup

A CIRP legújabb felmérésének köszönhetően kiderült, hogy az elmúlt hónapok folyamán milyenek voltak az iPhone aktiválásainak mértékei. Sajnos az adatok csupán az Egyesült Államokra terjednek ki, világ szinten sajnos nem tudni pontosan, hogy hogyan alakultak a megoszlások.

A jó hír, hogy az előző év utolsó negyedévében az iPhone aktiválások 10 százalékot növekedtek. Az ezt megelőző év ugyanezen időszakában 29 százalékos megoszlásról 39 százalékra tornászta fel számait az Apple. Ha viszont az egész 2017-es évet hasonlítjuk a 2016-os adatokhoz, akkor ott sem lehet panasz, hiszen 34-ről szintén 39 százaléka növelték arányaikat az almások.

Az Apple 39 százalékának köszönhetően olyan gyártókat hagyott le, mint a Samsung, kiknek 32 százalékos volt 2017. utolsó negyedévében az aktiválások mértéke, valamint az LG, aki csak 13 százalékot ért el. A maradék 16 százalékon pedig a többi gyártó osztozik.

Sajnos ezen adatokból még mindig nem derült ki, hogy milyen arányban adtak el telefonokat az almások, viszont a megoszlások alapján egy sokkal nagyobb szeletet tudhat magának az Apple, mint az ezt megelőző évben. Ne feledjük, hogy február elsején ejti meg 2018 Q1-es pénzügyi konferenciáját a vállalat, így hivatalosan csak akkor derül ki, hogy hány millió telefont adtak el a szeptembertől decemberig terjedő időszakban.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!