A Sharp és Japan Display párosa is készen áll az OLED kijelzők gyártására

HusztiD 2018.01.18. 15:55 iPhone 0 db 112

curved

Az iPhone X megjelenésével tért át az Apple az OLED kijelzőkre, hiszen ezt megelőzően LCD paneleket használtak. Jelenleg a Samsung az almások fő beszállítója az OLED paneleket illetően, de korábban a Sharp és a Japan Display is kiemelt szerepet kapott, hiszen ők is nagyobb mennyiségű LCD kijelzőket szállítottak le számukra.

Az ipari szóbeszédek szerint most a Foxconn által megszerzett Sharp, valamint a Japan Display is felkészült az OLED kijelzők gyártására. Ha minden igaz, akkor az idei év második felében már nagyobb mennyiségben képesek lesznek legyártani. Egyelőre arról nincsenek hírek, hogy lesz-e berendelés az Apple-től, avagy nem.

Egyelőre a Samsungot illeti a főbeszállítói cím, hiszen ők képesek megfelelő minőségben és mennyiségben legyártani paneleket. Ha minden jól megy, akkor az idei telefonokhoz már az LG is beszáll a gyártásba, így feltehetően csak ketten lesznek. Amennyiben az Apple elégedett lesz a Sharp és a Japan Display minőségével, akkor nem kizárt, hogy ezt követően ők is részesei lesznek az OLED biznisznek.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!