Folyamatosan frissíti az Apple a szülői felügyelet funkcióit iOS-ben

HusztiD 2018.01.15. 11:56 Apple, Egyéb, iOS 0 db 233

ios-11

Az elmúlt napok folyamán az Apple befektetői egy nyílt levelet írtak a kaliforniai vállalatnak azon címmel, hogy gondolkodjanak másképp a gyerekekkel. Ebben a levélben lényegében arra kérték az almásokat, hogy fejlesszék tovább az iOS szülő felügyeleti funkcióit, hogy az még biztonságosabb legyen a gyerekekre nézve.

Nem telt el sok idő, az Apple válaszolt a kérésre. Elmondásuk alapján régóta érinti őket a téma, ugyanis mindig a szívükön hordják, hogy mekkora kihatással vannak a termékeik a felhasználókra. Úgy érzik, hogy felelősséggel tartoznak emiatt, így igyekeznek minden felhasználói elvárást beépíteni a rendszerükbe, például azt, hogy a szülők a lehető legbiztonságosabb módon megvédjék a gyermeküket a mai online világban. Végül azt is hozzáfűzték, hogy folyamatosan nézik, milyen területeken fejlődhetnek.

Pontos infót nem kaptunk arról, hogy milyen újdonságokra várhatunk a szülői felügyeleti funkciók kapcsán, annyi viszont kiderült, hogy jövőbeli iOS frissítésekben tovább bővítik a lehetőségeket. Esetlegesen az sem kizárt, hogy az iOS 11.2.5-ben jelentősebb újdonságok mutatkozhatnak be.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!