Hamarosan HomePod riválissal támad a Samsung

HusztiD 2018.01.05. 12:40 HomePod 0 db 101

siri-homepod-opinion

Előző év nyarán, a WWDC 17 konferencia berkein belül leplezte le első okoshangszórójáról, a HomePod-ról a leplet az Apple. Mint ekkor megtudhattuk, a kiegészítőnek a tavalyi év végén kellett volna megjelennie, de sajnos egy jó ideje tudjuk, hogy leghamarabb csupán az idei év elején csaphatunk le rá.

A Bloomberg értesülései szerint viszont a Samsung sem ül a babérjain, ugyanis úgy tervezik, hogy 2018. első felében ők is piacra dobják első okoshanszórójukat. A meg nem nevezett informátor szerint a Dél-koreai gyártó jelenlegi prototípusa valahol az Amazon Echo és a HomePod között helyezkedik el méretileg. Természetesen a Samsung is hasonló szolgáltatásokat kínál, mint a riválisai, csupán itt a Bixby lesz a virtuális asszisztensük, ki a felhasználók rendelkezésére áll.

Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor mutathatják be, valamint hogy nagyjából mennyibe fog kerülni. Mivel jelenleg 2018. első fele a cél, így nem kizárt, hogy tavasszal, a Galaxy S9 bemutatóján rántja le róla a leplet a Samsung.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!