Szépen kizöldült az Apple Park

HusztiD 2017.12.21. 12:55 Apple, Videók 0 db 593

apple-park

Megszokhattuk, hogy havi szinten kapunk jobbnál jobb drónvideókat Matthew Robertstől, aki a YouTube csatornájára tölti fel a 4K-s videóit. Nyakunkon az idei év vége, így Roberts úgy gondolta, hogy még kimegy egyszer, hogy levideózza az Apple új főhadiszállását, amit már szinte teljesen elfoglaltak az almások, hiszen egy korábbi interjúból kiderült, hogy 2017 végéig szinte 100 százalékosan beveszik a dolgozók.

A december végi videó lett az eddigi egyik legszebb, mivel ezen felvételen már majdnem egy olyan Apple Parkot láthatunk, mint amelyet anno a koncepcióképeken prezentált Steve Jobs. Igazából láthatjuk, hogy nagyon kevés munka van hátra, a főhadiszállás belső kertjében pedig egyre több növényzetet találhatunk. Nyilván ez csak jövő tavasszal lesz még szebb, hiszen addigra feltehetően az apróbb munkákat is befejezik a főhadiszálláson, valamint biztosan jobban befüvesítik és fásítják a területet.

Addig viszont érdemes a decemberi drónvideóban csodálkozni, hiszen elég sok változás történt az utóbbi hetekben.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amelybe már teljesen beköltöztek az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!