Megérkezett az iMac Pro; az iPhone 8 és X volt a legnépszerűbb tech termék – mi történt a héten?

HusztiD 2017.12.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 252

Lassan közelítünk az idei év végéhez, az elmúlt hét folyamán pedig számos hírünk volt, melyből összeszedtük a legérdekesebbeket.

new_2017_imac-pro_full.jpg.og

Az iPhone 8 és az iPhone X voltak az egyik legkeresettebb kifejezések 2017 folyamán a Google szerint

Lassan véget ér az év, így a Google szokásához híven kiadta az idei éves statisztikáját, hogy mely keresési szavak voltak a leggyakoribbak. Globális keresések mellett mondjuk a három leggyakoribb kifejezést: Hurricane Irma, iPhone 8 és iPhone X. Avagy ezen témák/termékek érdekelték legjobban az embereket az elmúlt egy év folyamán.

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Bővebben itt.

Milyen különbségek tapasztalhatóak iPhone X esetében a különböző töltési eljárásoknál?

Az egy hónapja megjelent iPhone X és a 8-as modellek több szempontból is kitűnnek az előző évi készülékek közül. Nem csak, hogy lehetővé tette az Apple a gyors töltés funkciót, de a telefonok üveghátlapos kialakításainak löszönhetően egyaránt bemutatkozott a vezeték nélküli eljárás.

1

Bővebben itt.

Elképesztően jól pörög az AirPods biznisz

Tavaly ősszel jelentette be az Apple az AirPods vezeték nélküli fülesét az iPhone 7 modelljeivel karöltve, azonban tényleges megjelenés csak ugyanezen év decemberén volt esedékes. Az első hónapokban igazán hiánycikk volt a füles, ugyanis több, mint 6 hetes határidővel vállalta annak szállítását a kaliforniai vállalat.

airpods1

Bővebben itt.

Idén is az iPhone kapta a legnépszerűbb kamerának járó elismerést

Nyakunkon az év vége, így megszokhattuk, hogy különféle rangsorolásokat kapunk az ismertebb elemzőktől, avagy közösségi oldalaktól. Ezúttal a Flickr jelentkezett a 2017-es beszámolójával, melyben megosztották, hogy mely kamerák által készített képek voltak oldalukon a legnépszerűbbek. Tudni érdemes, hogy erre a közösségi oldalra feltöltött fotókról beszélünk, ahol az iPhone már évek óta tartja csúcson magát.

iphone-x-camera

Bővebben itt.

iPhone X, avagy milyenek a további tapasztalatok az első heteket követően?

Bő egy hónappal ezelőtt jelent meg a sokak által vitatott iPhone X, melyről a megjelenését követően összeszedtem az első gondolataimat és benyomásaimat. Akkoriban ígértem, hogy hamarosan újabb beszámolóval jelentkezek, amivel alaposan kivártam az időt. Most, hogy eltelt több, mint egy hónap, összeszedtem az eddigi tapasztalataimat, hogy megosszam veletek.

iphonex4

Bővebben itt.

További érdekességek

Ez a hét sem volt unalmas, ugyanis a legelején megcsodálhattuk az iPhone Xc koncepcióképeket, ami után nem sokkal jött a hír, hogy Jony Ive visszatért a dizájn csapat élére. Kaptunk újabb remek reklámokat az Apple-től, melyben a Face ID kapta a főszerepet, valamint hivatalossá vált, hogy az Apple felvásárolta a Shazam-ot. Nem utolsó sorban pedig az év vége előtt megjelent az új iMac Pro család.

iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-2

A hét második felében beszámoltunk, hogy mostantól új, előrendelési funkcióval bővült az App Store, valamint szó volt arról, hogy az LG is beszáll az iPhone X OLED kijelzőinek gyártásába. Készült egy remek összehasonlítás, hogy milyen sebességbeli különbségek vannak a különböző okostelefonok között töltésileg, majd kiderült, hogy sajnos nagyon alul teljesítette magát az iPhone 8. Végül pedig jött a hír, hogy a Spotify ismételten megtámadta az Apple-t.

Ezek voltak az ötvenedik hét legérdekesebb hírei és történései. Mivel nyakunkon az idei év vége, így feltehetően az elkövetkezendő hetekben a megszokottnál kevesebb hírünk lesz, ugyanis ilyenkor kicsit még a különféle pletykaforrások is vissza vesznek kicsit. Mindenesetre maradjatok velünk, hiszen jelentkezni fogunk az aktuális hírekkel és egyéb érdekességekkel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!