Mégsem szerepelt olyan jól az iPhone 8, mint várták?

HusztiD 2017.12.14. 13:55 Egyéb, iPhone 3 db 326

lcd

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple idén kicsit eltért a jól bevált stratégiájától, hiszen nem kettő, hanem egyenesen három telefont dobtak piacra az ősz folyamán. Az iPhone 8 modellek lényegében az iPhone 7 telefonok felturbózott, üveg hátlapot kapott kiadásai voltak, míg az igazi áttörést a csúcsmodell hozta.

A Kantar jóvoltából készült egy felmérés, melyben az amerikai eladásokat vizsgálták. Sajnos úgy tűnik, hogy az augusztustól októberig terjedő időszakban az Apple eladásai 32,9 százalékra estek vissza a tavalyi 40,6 százalékról. Szakértők szerint ez hatalmas csökkenésnek tudható be, s ebből látszik, hogy nem váltották be a nyolcas modellek a hozzájuk főzött reményeket. Ebből kiindulva pedig nagyon nagyot kell szólnia az Apple-nek az iPhone X-szel, hiszen lesz mit bepótolniuk az eddig kiesett eladások terén.

Szintén érdemes megjegyezni, hogy még szülőhazájában csökkentek az Apple számai, addig Kínában növekedtek. Az utóbbi időben nem csak a Samsung, de az olyan kínai gyártók, mint a Meizu, LeTV, Coolpad, ZTE, Lenovo és a Xiaomi csökkenő eladásokat produkálnak. Időközben pedig az Apple fél százalékkal, összesen 17,4 százalékra tornászta fel eladásait az ázsiai országban, de szakértők szerint ennél nagyobb mértékű növekedés várhat az almásokra Kínában.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Krisztián - 2017.12.14. 16:42

  Kiváló a 8-as, csak épp sok a 6S/7 user, akik még nyilván nem fognak váltani. Már nem kell 2 évente cserélni, annyi újdonság azért nincs.

 2. Sagara - 2017.12.14. 21:24

  Kiváló lenne a 8-as ha a kijelzőt is átreformálták volna úgy mint az iPhone 10-et csak LCD kijelzőben.
  Az iPhone 6 óta nincs design változás csak nagyon minimális, és ez a 4 év azért elég hosszú idő.

 3. Krisztián - 2017.12.15. 08:43

  Ja, csak akkor a 8-ba is kellett volna faceID, akkor meg mar csak egy lehelletnyi kulonbseg lenne a X-hez képest, így okafogyottá vált volna, és még nagy pénzt sem kérhettek volna el érte. Tény h apro a design változás, de nekem ez az első 6 óta, amire azt mondom, szép, egyben van. Sajnos 4 év kellett, hogy kiforrja magát a design.

Szólj hozzá Te is!