Hivatalos: az Apple felvásárolta a Shazam-ot

HusztiD 2017.12.12. 13:55 Apple, Apple Music 0 db 215

shazam

Pont a tegnapi nap folyamán számoltunk be arról, hogy a madarak úgy csicsergik, hogy a Shazam lehet az Apple következő áldozata. Nos, úgy tűnik igazak voltak a szóbeszédek, ugyanis most mindez hivatalos lett, s az Apple is kiadott egy rövid közleményt, melyben mindezt megerősítették.

A brit szoftver vállalat alkalmazása jóformán a kezdetek óta megtalálható az App Store-ban. A hivatalos közlemény szerint ez volt mindig is a legkeresettebb zenefelismerő alkalmazás iOS-re, s mára már több százmillióan használják azt különféle platformokon. Az sajnos nem derült ki, hogy mit kezd a Shazam-mal a továbbiakban az Apple, de annyit elhintettek, hogy az Apple Music kapcsán várhatunk érdekes újdonságokat.

Érdemes megemlíteni, hogy az iOS már egy jó ideje támogatja a Shazam-ot, ugyanis teljes integritást kapott. Ha például Siri-t megkérjük, hogy ismerje fel az adott zenét, ami a rádióban szól, akkor az felismeri a Shazam által, majd egy Apple Music-os ajánlatot tesz számunkra, amivel később meghallgathatjuk az adott zeneszámot.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokat várhatunk az akvizíció kapcsán az Apple-től.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!