Shazam lehet az Apple következő áldozata?

HusztiD 2017.12.11. 13:55 Apple, Apple Music, Egyéb 0 db 194

shazam

A Shazam-ról remélhetően már mindenki hallott, hiszen anno ez volt és a mai napig mindig az App Store egyik legismertebb zenefelismerő programja. Nem olyan régen pedig alapértelmezetten beépítették az iOS-be, így aki egy-egy zeneszámot szeretne felismertetni, az könnyedén megteheti ezt akár Siri segítségével. Ezen kívül persze a teljes alkalmazás ingyenesen tölthető az App Store-ból.

A TechCrunch információi alapján a két vállalat vezetői hamarosan szerződést köthetnek, melynek berkein belül az Apple 400 millió dollárért vásárolhatja fel a Shazam-ot. Elviekben a napokban kerülhet sor a hivatalos bejelentésre. Pontosabb infókat jelenleg nem tudni, de a feltevések szerint az Apple ezzel a lépéssel próbálna meg még inkább szembe szállni a Spotify-jal, kik jelenleg a legnagyobb felhasználói bázissal rendelkeznek. Feltehetően az Apple Music-ba építenék a Shazam szolgáltatásait.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, valamint azt egyaránt, hogy milyen hasznát veszi majd az elkövetkezendő hónapok, avagy évek folyamán az Apple a megszerezni kívánt vállalat által.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!