Jony Ive visszatért az Apple dizájn csapatába!

HusztiD 2017.12.11. 15:55 Apple, Jony Ive 1 db 321

LFW SS2013: Burberry Prorsum Front Row

Jony visszatért? Miért, mikor ment el az Apple-től? Merülhet fel megannyi kérdés, de ideje lesz mindent letisztázni. Kedvenc dizájnergurunk bő két éve váltott munkakört a vállalaton belül. Lényegében továbbra is szakmán belül dolgozott, azonban ezen időszak alatt legfőképp az Apple Park és az Apple Store-ok dizájnjáért felügyelt. Most, hogy szinte teljesen elkészült az új főhadiszállás, így emberünknek új munkát kellett keresnie, de nem volt kérdéses, hogy hova megy tovább.

Helyét anno Alan Dye és Richard Howarth vette át, kik ez idő alatt irányították a dizájner csapatot. Persze Jony sem esett messze a fájától, ugyanis a két vezető munkáját ugyanúgy felügyelte, csupán már nem vett részt napi szinten az Apple termékeinek a megtervezésében. Úgy tűnik, hogy Jony most visszatért a csapat élére, ugyanis szemfülesek kiszemelték, hogy az Apple vezetői oldalán ismételten feltűnt Jonathan Ive neve. A Bloomberg pedig egyből megkereste a kaliforniai vállalatot, ahol egy szóvivő mindezt megerősítette.

Mit várhatunk? Most, hogy Jony visszatért, így napi szinten fog részt venni az Apple termékek tervezésében, valamint minden ötlet rajta fog átmenni. Akárcsak korábban, ezután is egyenesen Tim Cook-nak fog beszámolni a munkásságáról. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a guru következő nagy projektje.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2017.12.11. 17:27

    De miért ?
    Nem ő tervezte az X et meg a 8 at ?
    Mondjuk elég megosztó lett mindkettő főleg ha megint fém borítást kapna az újabb típus !!
    Lesz itt anyázás nemsokára ! De fasza !

Szólj hozzá Te is!