iPhone Xc, avagy ilyen lenne a színes csúcsmodell?

HusztiD 2017.12.11. 11:56 iPhone 2 hozzászólás 654

iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-2

Az utóbbi hónapok folyamán számos kiváló koncepcióképet és videót kaptunk már az iDrop News csapatától, azonban most elkészültek az eddigi legérdekesebbel. A dizájnerek ezúttal egy olyan iPhone X-et álmodtak meg, amely kísértetiesen hasonlít az évekkel ezelőtt megjelent iPhone 5c modellekre.

A simán csak iPhone Xc-nek nevezett telefon több színben lenne elérhető, akárcsak évekkel ezelőtt az iPhone 5c. A csapat úgy gondolja, hogy az Apple a következő év folyamán támadhatna ezen telefonokkal. Lényeg, hogy itt fémkeret és üveg hátlap helyett polikarbonát borítást kapna az egész telefon, valamint az OLED kijelzőt LCD-vel váltaná fel az Apple. Ennek köszönhetően pedig egy sokkal olcsóbb alternatívát dobhatnának piacra az almások, melyet 450-550 dollár körüli áron értékesíthetnének.

iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-1 iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-3 iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-4 iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-5 iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-6 iphone-xc-idrop-news-x-martin-hajek-7

Természetesen eddig nem voltak arról pletykák, hogy érkezne úgynevezett ‘c’ kiadás a jelenlegi csúcsmodellből, de semmi sem elképzelhetetlen. Nem olyan régen egyébként Ming-Chi Kuo osztotta meg, hogy jövőre 2 darab OLED kijelzővel szerelt csúcsmodellt és egy LCD-vel felvértezett telefont dobhat piacra az Apple. Úgy tűnik, hogy az iDrop News csapata leginkább így tudná elképzelni az olcsóbb, LCD-vel felvértezett modellt.

Mit szóltok az új koncepcióképekhez? Szerintetek lenne rá kereslet, ha az Apple valóban egy ilyen telefonnal állna elő, avagy inkább lehúznák vele az iPhone X imázsát?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. janika61 - 2017.12.11. 12:44

    Jet Black is jöhetne igazán !!

  2. Ironyjakuza - 2017.12.11. 17:25

    Na meg a bilibe lógó kéz !!!! DDDDe!!!!

Szólj hozzá Te is!