Hajlítható iPhone-on dolgozik az Apple?

HusztiD 2017.11.28. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 3 db 438

apple-may-be-working-on-a-foldable-iphone2-1507793403

Korábban nem egy olyan pletykáról olvashattunk, hogy egyes gyártók bizonyos szinten hajtogatható telefonnal állhatnak elő a közeljövőben. Ez alól nem volt kivétel az Apple sem, ugyanis hozzájuk kapcsolódóan is olvashattunk hasonló hírekről, azonban a mai napig nem mutattak be egy hajlítható készüléket sem.

Nem olyan régen viszont egy érdekes szabadalmat jegyeztetett be a kaliforniai vállalat, amelyben egy olyan elektronikai készülékről írnak, aminek flexibilis a kijelzője. Van egy úgynevezett hajlítási pontja ennek a készüléknek, melynek köszönhetően részben hajlítható a készülék, azonban nyilvánvaló, hogy ez egy erősen limitált funkció lesz, de arról sajnos nem írnak, hogy nagyjából milyen szögig lehetne hajlítani a telefont.

Hónapokkal ezelőtt egyébként volt egy ehhez kapcsolódó hír, mely szerint az LG hasonló kijelzőket gyárthat le az Apple számára, de erről a témáról azóta sem hallottunk. Mivel ez csak egy újabb szabadalom, így semmi sem jelenti azt, hogy az Apple valaha is előállna egy ehhez hasonló készülékkel. Viszont ha igen, akkor nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen megoldást találnak ki, s hogyan tudják azt a valóságban alkalmazni.

Ha megnézzük, akkor az utóbbi időben leginkább a széltől szélig terjedő kijelző alkalmazása volt az elsődleges szempont az okostelefon gyártóknál. Nyilván hamarosan kitalálnak egy újabb trendet, amit alkalmaznak, de hogy a hajlíthatóságra mennek-e rá, az még erősen kérdéses. Nyilván érdekesnek hathat ez a koncepció, de meglátjuk, hogy mivel áll elő az Apple, vagy akár a többi gyártó az elkövetkezendő évek folyamán.

Szerintetek szükség van egy részben hajlítható okostelefonra?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Jovi - 2017.11.30. 12:06

    Nah ez is egy olyan koncepció ami sose lesz benne…

  2. Ironyjakuza - 2017.11.30. 12:53

    Rohadt nagy kamu ez is :)

  3. Krisztián - 2017.12.01. 08:47

    Ezt már az iPhone 6-nál bemutatta! :) Amúgy ez zsákutca, nem kell hajtogatni egy telefont.

Szólj hozzá Te is!