Csökkenő várakozási idő ellenére egyre több országban érhető el az iPhone X

HusztiD 2017.11.28. 13:55 iPhone 0 db 226

iphone-x4

Tudjuk nagyon jól, hogy az utóbbi napokban már 1-2 hetes határidőre csökkent az iPhone X modellek szállítási ideje. Ebből kiindulva jogosan gondolhatnánk, hogy csökken a kereslet a telefon iránt, de Ming-Chi Kuónak hála tudjuk, hogy az Apple-nek végre sikerült felzárkóznia a tömeggyártással.

Nagyon jó hírek ezek eddig, azonban előző hét péntek óta még több országban érhető el az iPhone X, amely az ottaniaknak lesz örömhír. November 24-ével 13 újabb országban tette elérhetővé az Apple a csúcsmobilját, melyek között a Samsung szülőhazája, Dél-Korea egyaránt megtalálható. Az iPhone X jelenleg 70 országban vásárolható meg, várhatóan hamarosan tovább bővül a lefedett országok száma.

Pénteken az alábbi országokban jelent meg a csúcskészülék: Albánia, Bosznia, Kambodzsa, Koszovó, Makaó, Macedónia, Malajzia, Montenegró, Szerbia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Thaiföld és Törökország.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!