Hamarosan érkezik az iPhone SE 2; durván aláz majd a következő iPad Pro line-up – mi történt a héten?

HusztiD 2017.11.25. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 344

Az elmúlt egy hét sem telt unalmasan, ugyanis megtudhattuk, hogy tavasszal érkezhet az Indiában legyártott iPhone SE 2, vagy például azt, hogy brutális, nyolcmagos A11X Bionic chipet kapnak a következő generációs iPad Pro modellek.

apple-holiday-ad-sway

Pletyka: jövő tavasszal érkezik az iPhone SE 2

Ha valamiről nagyon nincsenek híreink még pletyka szinten sem, akkor az minden bizonnyal a második generációs iPhone SE lesz. Az utóbbi napokban ugyan láthattunk róla egy remek koncepciót, hogy milyen lenne, ha széltől szélig terjedő kijelzőt és Face ID-t kapna, de ezen felül még pletykaszinten sem igazán volt emlegetve a készülék az utóbbi időszakban.

iphone-se

Bővebben itt.

Az iPhone X és az Apple Watch 3 az idei év egyik legjobb kütyüjei

Az elmúlt napok folyamán a Time magazinösszegyűjtötte a 2017-es év legjobb találmányait, melyek között az iPhone X szerepet kapott. Nem kellett sokat várni, ugyanis a magazin egy újabb listát adott ki, ám ezúttal az idei év 10 legjobb kütyüjét listázták, melyek között második helyen az iPhone X, míg kilencediken az LTE képes Apple Watch 3 kapott szerepet.

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Bővebben itt.

Nyolcmagos A11X Bionic processzorral érkeznek a jövő évi iPad Pro modellek

Az utóbbi hetek folyamán egyértelműen az iPhone X és a nyolcas modelleké volt a főszerep, de a kínai MyDrivers egyik legújabb infója most kicsit másabb vizekre evez. Az információk egy tajvani beszállítótól származnak, akik azt állítják, hogy a 2018-as iPad Pro modelljeiben egy 7 nm gyártástechnológiával készült, 8 magos chip kap helyet.

benjamingeskinipadprorender1

Bővebben itt.

Mégsem lesz annyira gyors a vezeték nélküli töltés iOS 11.2 alatt?

Az elmúlt napok folyamán jött a hír, mely szerint iOS 11.2 alatt a gyorsabban tölthetünk majd a vezeték nélküli töltőpadjainkkal – már persze csak azokkal a modellekkel, melyek támogatják a gyorsabb töltést. Ezen töltőpadok iOS 11 alatt 5W energiával töltenek, de az ígéretek alapján az iOS 11.2 megjelenése után 150% százalékkal nő az arány, így akár 7,5W-tal is tölthetünk.

iphone-x-wireless-charging

Bővebben itt.

Ive egyáltalán nem bánja, hogy kinyírták az iPhone Home gombját

A Time magazin jóvoltából készült egy rövid interjú az Apple dizájner fenegyerekével, Jony Ive-val. Mint a címből kiderült, a fő kérdés az volt, mennyire bánja, hogy kinyírták a Home gombot, amely már a legelső iPhone-ban is megtalálható volt? Lényegében mondhatjuk, hogy az iPhone X az első olyan telefon, melyben már nincs Home gomb, s ezt az új irányvonalat viszi tovább a későbbiekben az Apple.

jony-ive

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején jött a hideg zuhany, mely szerint a HomePod csúszni fog, így valamikor csak a következő év elején dobják piacra. Kaptunk egy remek koncepciót a Mac Mini-t illetően, valamint nem sokkal később egy remek videóban azt is megcsodálhattuk, hogy milyen lehet egy igazán ütős iPhone SE koncepció. Egyelőre úgy tűnik, hogy nagy népszerűségnek örvend az LTE képes Apple Watch 3, valamint láthattunk egy új drónvideót a már majdnem teljesen elkészült Apple Parkról.

new_2017_imac-pro_full.jpg.og

A hét második felében felmerült, hogy Face ID támogatást kaphat a majdani második generációs HomePod, valamint szó esett, hogy OLED helyett microLED technológiára válthat az Apple. Megkaptuk az idei év leghangulatosabb Apple reklámját, valamint felmerült, hogy egy A10 Fusion ARM processzor is helyt kap az iMac Próban. Végül, de nem utolsó sorban pedig adtunk egy remek tippet az iPhone X felhasználói számára, hogy hogyan tehetik jobbá a Face ID-t

Ezek voltak a negyvenhetedik hét legérdekesebb hírei. Jövő héten feltehetően újabb bétákat kapnak a fejlesztők, s mivel lassan december is kezdetét veszi, így várhatóan leülepednek kicsit a hírek, hiszen idén már csak az új iMac Pro megjelenésére számíthatunk, új végfelhasználói szoftverfrissítéseket pedig lehet, hogy már csak a következő évben kapunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!