Az iPhone X és az Apple Watch 3 az idei év egyik legjobb kütyüjei

HusztiD 2017.11.22. 17:55 Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 266

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Az elmúlt napok folyamán a Time magazinösszegyűjtötte a 2017-es év legjobb találmányait, melyek között az iPhone X szerepet kapott. Nem kellett sokat várni, ugyanis a magazin egy újabb listát adott ki, ám ezúttal az idei év 10 legjobb kütyüjét listázták, melyek között második helyen az iPhone X, míg kilencediken az LTE képes Apple Watch 3 kapott szerepet.

Meglepetés vagy sem, de első helyen a Nintendo Switch szerepel, akit másodikon az Apple új csúcskészüléke követ. A szakemberek természetesen azt is megosztották, hogy miért. Nyilvánvalóan drága az iPhone X, valamint nem ez az első telefonja az Apple-nek, ahol bemutatkozott az arcfelismerés, de a széltől szélig terjedő OLED kijelző és fejlett arcfelismerés új standardot állít fel a telefongyártóknak. Külön kiemelték még a Face ID-t, amely egy igen komplex rendszerrel rendelkezik, melyet akár az olyan alkalmazások, mint a Snapchat is ki tud használni, hiszen a telefonban lévő szenzorok pontos képet alkotnak a felhasználó arcáról. Ezen felül az is tetszett a szakembereknek, hogy fejlettebb kamerával, jobb üzemidővel szerelték fel az iPhone X-et, valamint a nagyobb kijelzőnek köszönhetően nem nőtt drasztikusan a telefon fizikális mérete, így az még pont az ideális méretbe esett bele.

apple-watch-series-3-waves

A kilencedik helyen lévő harmadik generációs Apple Watch talán nagyobb meglepetést okoz, mint az iPhone X. Eleve ez az egyetlen viselhető termék a toplistán. A szakembereknek nagyon tetszenek az LTE chip adta új lehetőségek, hiszen mostantól nyugodtan otthon hagyhatjuk a telefonunkat, mivel az óra által képesek vagyunk hívások fogadására és kezdeményezésére, valamint még üzeneteket is küldhetünk általa. Az új órában bemutatkozott processzor és barometrikus magasságmérőnek köszönhetően sokoldalúbb maga az óra. Természetesen az új Apple Watch nem fogja felváltani a telefonunkat, de megadja azt a kellő szabadságot, hogy ne kelljen mindig magunknál hordanunk a telefon, így ha éppen sétálni, vagy futni mennénk, akkor nyugodtan otthon hagyhatjuk a telefonunkat.

A bronzérmes harmadik helyen a Microsoft Surface laptopja szerepel, akit negyedik helyen a DJI Spark drón, majd a Samsung Galaxy S 8 követ. Hatodik helyen a Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic, hetediken az Amazon második generációs Echo készüléke is helyt kapott, amit az Xbox One X követett, míg a tizediket a Sony Alpha AR7R III fogta be.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!