A második generációs HomePod is megkapja a Face ID-t

HusztiD 2017.11.22. 13:55 HomePod, Pletykák 0 db 135

siri-homepod-opinion

Az Apple hónapokkal ezelőtt mutatta be első okoshangszóróját, a HomePod-ot, melyet már csak a következő év folyamán dobnak piacra. Nyugodtan mondhatjuk, hogy még meg sem jelent az új kiegészítő, de a pletykák már az ezt követő modellről szólnak.

A Nikkei legújabb értesülései szerint az Apple mérnökei javában dolgoznak a második generációs HomePod-on, melynek egyik nagy újdonsága az iPhone X-ben bemutatkozott Face ID lesz. Hogy ezt pontosan hogyan kivitelezi az Apple, arról egyelőre nem szólnak a hírek, így az sem tudni, hogy egy, avagy több kamera lesz benne, hogy minél több felé figyeljen.

Természetesen a mostani pletykák felvetnek egy újabb kérdést, hogy kell-e ez nekünk a saját otthonunkba? Ha az Apple tényleg a Face ID bevezetésén dolgozik a HomePod kapcsán, akkor lassan már tényleg egy sci-fi filmben érezhetjük magunkat, hiszen az okoshangszóró nem csak hallani, de látni is fog mindent. Másik kérdés pedig nyilván az, hogy képes lesz akár egy-két méterről is hitelesíteni minket, vagy közel kell mennünk hozzá, hogy pontosan felismerjen?

Ne feledjük, ezek csap újabb pletykák, így a későbbiekben meglátjuk, hogy mi sül ki belőlük.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!