Mit szólnál egy ilyen vagány, teljesen újragondolt Mac Minihez?

HusztiD 2017.11.20. 15:55 Egyéb, Mac 4 hozzászólás 503

Slides

Az Apple immáron több, mint 3 éve nem frissítette a Mac Mini vonalat. A vállalat CEO-ja Tim Cook nem olyan régen bizakodásra adott okot, hiszen elárulta, hogy nem feledkeztek meg a Miniről. Azóta eltelt egy hónap, de semmit sem újat nem hallottunk, így csak reménykedni tudunk, hogy jövőre frissítik a mini családot a kaliforniaiak.

Egy Louis Berger nevű dizájner viszont nagyot álmodott. Lényegében egy Touch barral szerelt mini személyi számítógépet álmodott meg, amit TapTop Computer-nek keresztelt el. Mint tudjuk, macOS-t nem lehet csak úgy minden gépen futtatni, de a koncepció annyira jó lett, hogy ezután nagyjából csak azt szeretnénk, ha egy ilyen Mac-et dobna piacra az Apple. Lényegében egy egészen kicsi számítógépről van szó, melynek elején megtalálható a Touch Bar, ahonnan az ikonokat érhetjük el, valamint az előlapon helyet kapott egy Face ID képes kamerarendszer egyaránt.

Slides SlidesSlides Slides

Hogy pontosan mikor várhatunk új Mac Mini frissítésre, azt sajnos nem tudjuk. Az Apple korábbi ígéretei alapján jövőre jelentős változásokra számíthatnak a Mac felhasználók, így remélhetően akkor mutatják be az új Mini családot. Az pedig, hogy nagyjából milyen lesz az új masina, egyelőre titok fedi. Reméljük, hogy az alábbi koncepcióra felfigyelnek az almások, hiszen Louis-nak sikerült egy eléggé ütős elképzelést összeraknia. További képeket egyébként ide kattintva találhattok.

Ki mit szólna, ha egy hasonló Mac Mini-t dobna piacra az Apple?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Sagara - 2017.11.20. 23:56

    Majd ha kijon a gép azt is természetesen olyan szánalmasan magas áron fogják adni, hogy az hihetetlen.
    Az egész megint egy design lesz és ha a legerosebb proci és videó kártya kell az megint pofátlanul túl fogják árazni.
    Az iMac Pro is nemsokára meg lehet venni, de komolyan 2018-ra ekkora kijelző szélekkel kiadni egy gépet, hát egyszerűen nevetséges…
    Félre értes ne essék, saját magam is egy Asus Zenbook Pro UX550VE-t használok fullosan, ami árban és videokártyában veri a Mac Book Pro-t.

    Csak míg ami nekem kéne Macbook Pro az több mint 1 millió, a sajátom az 600.000 környékén kezdődik…

  2. Bigyo - 2017.11.21. 00:13

    Sagara azert nem egyforma a mostani geped meg a hőnáhitott Pro. Nehez ezeket osszehasonlitani.

  3. Sagara - 2017.11.21. 07:31

    A MacBook Pro-nak 2k kijelzője van aminek jobb SRGB és Adobe RGB értékei vannak, TouchBar aminek aligha van értelme, illetve MacOS van rajta, ennyi különbség van a kettő között. Más észrevétel esetleg bigyo?
    Kíváncsian várom, ha már az áhított Macbook Pro-t véded.

  4. Sagara - 2017.11.21. 10:08

    Amit kihagytam hogy az összehasonlítás főleg a Macbook Pro-ra ment és nem iMac Pro-ra, mert a kettő ég és föld, ezzel tisztában vagyok :D

Szólj hozzá Te is!