A Time szerint az iPhone X a 2017-es év egyik legjobb találmánya

HusztiD 2017.11.20. 13:55 Egyéb, iPhone 3 db 248

iphone-x-quad

A Time magazin minden év végének közeledtével adja ki aktuális rangsorolását, melyekben az adott év legjobb termékeit mutatják be. Lassan véget ér a 2017-es év, így a magazin kiadta legújabb rangsorolását, hogy melyek voltak az idei év legjobb találmányai. Spoilerezünk: az iPhone X benne van a top 25-ös listában.

A november 3-án megjelent csúcsmodell számos újdonságot hozott. Elsőnek például ott a dizájn, amit teljesen újratervezett az Apple, hiszen széltől szélig tartó OLED kijelzőt kapott, ami mellett már az évek óta használt Home gombtól is elköszöntek. A Time úgy hivatkozik minderre, mint egy álomra, amely beteljesült – nyilván a tech társadalom már évek óta várta, hogy meglépje ezen dolgokat az Apple. Mellette megemlíthetjük a következő generációs biometrikus azonosítást, a Face ID-t egyaránt, ami a korábban használatos ujjlenyomat olvasót hivatott felváltani.

Érdemes ellátogatni a Time oldalára, s megnézni, hogy milyen termékek kaptak még helyet azon a bizonyos top 25-ös listán. Például a szakiknak nagyon tetszett még a Jibo robot, a Tesla Model 3, a Nintendo Switch, a DJI Spark, de akár a Fidget Spinner-t egyaránt megemlíthetjük, ami szintén népszerű volt az emberek körében.

Ti mit gondoltok? Számotokra mik voltak az idei év legjobb találmányai?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Lakatos Béla - 2017.11.20. 15:24

    En is úgy gondolnám ha a Face ID nem felejtené el az arcomat 10-12 felismerés után. Egy hete használom az I X-et teljesen megvagyok vele elégedve kivéve a Face ID. Nem tudom miért mindig elfelejti az arcomat. Kikapcsolas es ujra arcbeolvasás után jo kb. 10-12 alkalomra, utána ismét elfelejti. Mi lehet a probléma?

  2. janika61 - 2017.11.20. 16:38

    Igen ha lenne benne Hoom gomb !!

  3. Lakatos Béla - 2017.11.20. 16:45

    Sziasztok! Egy hete használom az I X-et teljesen megvagyok vele elégedve kivéve a Face ID. Nem tudom miért mindig elfelejti az arcomat. Kikapcsolas es ujra arcbelvárás után jo kb. 5-10 alkalomra, utána ismét elfelejti. Mi lehet a probléma?

Szólj hozzá Te is!