Ilyen lesz a 2018-as iPhone felhozatal; ígéretes fejlődések rejtőznek az iPhone X-ben – mi történt a héten?

HusztiD 2017.11.18. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 3 db 829

Ez elmúlt napok folyamán megtudhattuk, hogy milyen lesz a 2018-as iPhone line-up, valamint szó esett az iPhone X-et érintő Coldgate problémáról egyaránt. Ezen felül persze több érdekes hírünk is volt, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

iphone-x-quad

KGI: Ilyen lesz a jövő évi iPhone termékpaletta

A KGI hírhedt elemzője, Ming-Chi Kuo az egyik legmegbízhatóbb elemző, hiszen korábban számos olyan jóslata volt, melyek beváltak. Most nem olyan régen a kedvenc szakemberünk új beszámolót adott ki, melyben a sokakat érdekelt témáról osztotta meg gondolatait, hogy milyenek lesznek a jövő évi iPhone modellek.

kgi-2018-iphone-lineup

Bővebben itt.

Coldgate, alias az iPhone X sem rajtolt problémamentesen?

Már-már megszokhattuk, hogy az internet azonnal felfigyel mindenféle apró hibára. Az Apple esetében ez különösen igaz, ugyanis amikor megjelenik egy új telefon, akkor azzal együtt érkeznek a hírek a hibáiról. Valamikor ez talán még az iPhone 4 érában indult, ahol az antennagate volt a felkapott topik, de akár megemlíthetjük az iPhone 6 bendgate, vagy a 6s chipgate hibáit.

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Bővebben itt.

Jony Ive: annyi változás vár az iPhone X-re, hogy egy év múlva rá sem fogunk ismerni

Az Apple dizájner-guruja nem olyan régen interjút adott a Wallpaper* magazin számára, ahol számos érdekes kérdésre adott választ. Természetesen az egyik fő téma az iPhone X volt, hiszen a bő egy hete megjelent telefon jelenleg minden figyelmet elnyer magának.

jony-ive

Bővebben itt.

Új 3D szenzort kapnak a 2019-es iPhone modellek

A Bloomberg nem olyan régen arról számolt be, hogy az Apple egy teljesen új 3D szenzorral szerelt kamerarendszer bevezetésén dolgozik a 2019-ben megjelenő iPhone modelljeihez. Hasonló lesz mindez az iPhone X-ben bemutatkozott TrueDepth rendszerhez, azonban az új eljárást a hátlapi kameráknál alkalmazzák majd az almások.

iphone-x-camera

Bővebben itt.

A lehető legrosszabbkor dobta piacra az iPhone 8-at az Apple

Nem titok, ha azt mondjuk, hogy az Apple a lehető legrosszabbkor adta ki az iPhone 8-at. Maga a széria nagyon jól sikerült, hiszen a külföldi szaklapok is dicsérik, de ennek ellenére több sebből vérzik. Az almások negyedik éve próbálnak meg érvényesülni ugyanazzal a dizájnnal, mint amit a hatos készülékeknél bemutattak, valamint az iPhone X előtt dobták piacra, ami alaposan visszafogta az eladásait.

iphone8colors

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk, hogy az internet népe teljesen odavan az Animojikért, valamint jött a rossz hír, hogy újabb hibák jelentkeztek néhány iPhone X felhasználónál. Előreláthatóan jövő tavasszal dobja piacra új iPad Pro modelljeit az Apple, melyről voltak érdekes híreink, valamint egy iPad X-ről is láthattunk ígéretes koncepcióképeket. Akinek pedig gyorsan merülne az iOS készüléke a YouTube alkalmazása miatt, annak még várnia kell kicsit a következő verzió frissítéséig.

iphone-x-wireless-charging

A hét második felében beszámoltunk az Apple idei éves diverzitási programjáról, majd jött a nagyon jó hír, hogy az iOS 11.2 alatt támogatott a gyorsabb vezeték nélküli töltés funkció. Egy anyának és 10 éves fiának sikerült átejteniük a Face ID-t, majd remek videót láthattunk arról, hogy mennyire élethűek az Apple új portrémegvilágítás effektjei. Nem utolsó sorban pedig megtudtuk, hogy immáron 3 hét alá csökkenek az iPhone X modelljeinek szállítási határidejei.

Ezek voltak a negyvennyolcadik hét legérdekesebb hírei. A hátralévő hetek folyamán az Apple piacra dobja a HomePod-ot, valamint az új iMac Prót, de reméljük, hogy még az iOS 11.2-es verziója is belefér még a 2017-es évre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Muga - 2017.11.18. 16:58

    Az alkalmazás mikor kap IPhone X kompatibilitást?

  2. janika61 - 2017.11.19. 06:10

    Az X_ nél még nagyobbak jönnek, Jet Black is jöhetne !!

  3. janika61 - 2017.11.19. 13:32

    Au SE_X_et elfelejtették,lenne végre 4,7 zoll Full HD.

Szólj hozzá Te is!