iOS 11.2 támogatott a gyorsabb vezeték nélküli töltés

HusztiD 2017.11.15. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 599

iphone-x-wireless-charging

Mióta az Apple bejelentette az iPhone X és iPhone 8 modelleket, azóta tudjuk, hogy az új telefonok végre támogatják a vezeték nélküli töltést. Ez egy nagyon hasznos funkció tud lenni, azonban az előzetes beszámolók szerint nagyon lassú az Apple vezeték nélküli töltése, amivel hosszas időt vesz igénybe a készülék teljes feltöltése.

Több gyártónál már elérhető a vezeték nélküli gyors töltés, s úgy néz ki, hogy az iOS 11.2 majdani megjelenésével az új iPhone-okat is gyorsabban tölthetjük. Az Apple egyik partnerétől, a Belkintől származnak most az információk, melyek alapján alapértelmezetten 5 wattos a készülékek töltése, azonban ha végre megjelenik az iOS 11.2, akkor onnantól kezdve 7,5 wattra nő a töltési energia. Persze ehhez az is kell majd, hogy az adott kiegészítő, amit használunk, az támogassa a gyorsabb töltési eljárást – mondjuk az Apple-nél kapható Belkin kiegészítő biztosan fogja.

Mit jelent ez a valós életben? Nyilván nem nagy különbségről beszélünk, de hosszabb távon mindenféleképpen jobban járunk, hiszen mégis 150 százalékos plusz kapacitásról beszélhetünk. Az információk szerint ha most töltenénk iOS 11.1.1 alatt a telefont, akkor 30 perc alatt 46 százalékról 60-ra nőne a töltöttség, míg a 11.2-es rendszernél 66 százalékra kúszna fel az akkumulátor töltöttsége.

Ahogyan az Apple és nem olyan régen Jon Ive ígérte, hasznos frissítéseket kapunk még iOS 11 későbbi kiadásai alkalmával, így kíváncsian várjuk, hogy milyen további újdonságokat mutatnak be.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!