Zöld csíkos hibát hozott az iOS 11.1.1-gyes frissítése az iPhone X tulajainak számára

HusztiD 2017.11.13. 16:55 Egyéb, iPhone 3 hozzászólás 1 622

iphone-x-green-line

Bő egy hete jelent meg az iPhone X, de néhány felhasználói visszajelzés szerint zavaró problémák adódtak az új OLED kijelzővel. A jó hír, hogy eddig csupán nagyon kevés felhasználót érint a probléma. A legújabban felfedezett hibajelenség, hogy a kijelző valamelyik szélén egy zöld csík látható.

Redditten, Twitteren és az Apple Support oldalán egyaránt jeleztek a felhasználók a rendellenességről. Sajnos újraindítás után sem oldódik meg a probléma így továbbra is fennáll az alábbi képen látható zöld csík hibája. Az Apple hivatalos support oldalán egyébként 35 felhasználó jelzett vissza, de nagyon érdekes, hogy a Twitteres  felhasználók arra panaszkodtak, hogy az iOS 11.1.1 telepítése után kezdődtek a problémák, így feltehetően a szoftver lesz a ludas.

Hivatalos közleményt egyelőre nem adott ki az Apple, de biztosan várhatunk apróbb hibajavításokat az iOS 11.2 megjelenése előtt, melyek remélhetően megoldják az alább felvetett problémát. A TechCrunch csapatának egyébként van egy olyan felvetése, mely szerint az Apple egy úgynevezett gyémánt szubpixel mintát alkalmaz az OLED kijelzőinél, így egy apró elektromos hiba miatt feszültség áramlás valamiért hatással van a zöld diódákra.

iPhone X tulajok, ti tapasztaltatok bármiféle rendellenességet?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.11.13. 17:34

    Nekem nincs ilyen hiba. Eddig nem volt semmilyen hiba.

  2. Joci - 2017.11.13. 20:08

    Ne izgulj Zoli… Még pár frissítés és te se maratsz ki a hibákból :-)

  3. Thomy08 - 2017.11.13. 23:04

    xD hát lassan tényleg arrafelé haladunk az idei ios 11 nagy kiforratlan

Szólj hozzá Te is!