Jelentős fejlődés vár a jövőbeli iPhone kameráira

HusztiD 2017.11.10. 12:40 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 241

InVisage004-780x427

Tudjuk nagyon jól, hogy az iPhone kamerái évről évre viszonylag látványos fejlődésen esnek át, hiszen az Apple eléggé nagy figyelmet szentel arra, hogy ők legyenek a legjobb és egyben legnépszerűbbek a piacon. A legújabb hírek szerint a jövőben még látványosabb fejlődés vár az iPhone kameráira, hiszen az almásoknak sikerült egy ígéretes startupot felvásárolniuk.

Az információk még csak most szivárogtak ki, de az Image Sensors World legújabb beszámolója alapján az Apple még július folyamán vásárolta fel az InVisage startupot. A szintén kaliforniai vállalat fő profilja a kamera szenzorok fejlesztése volt, s sikerült egy olyan eljárást létrehozniuk, ami által a szenzorok képesek a standardhoz képest négyszer több fényt beereszteni, így végeredményben egy sokkal szebb, kevésbé zajosabb képet kapunk. Alább látható a 2015-ös promó videójuk, melyben röviden bemutatják, hogy miről van szó.

Természetesen ezúttal sem derült ki, hogy mennyiért vásárolta fel őket az Apple, de az biztos, hogy a jövőben sokat fejlődik nekik köszönhetően az iPhone kamerája. A kérdés már csak az, hogy mikortól kezdik el bevezetni az új technológiát? Lehetséges, hogy a jövőre érkező iPhone modellek ezen szenzorokkal lesznek felvértezve? Egyáltalán nem kizárt. Az biztos, hogy jelentősen növekszik a következő évek folyamán az okostelefonokban lévő szenzorok minősége, aminek csak örülni lehet.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!