Az iPhone X lesz az idei karácsony grinch-e, amely elcsábítja a vásárlók figyelmét

HusztiD 2017.11.09. 12:55 Egyéb, iPhone 0 db 170

iphone-x-grinch

Egyre nagyobb felhajtás ötvözi az iPhone X-et, amelyre elemzők szerint eléggé nagy kereslet mutatkozik a karácsonyi időszak közeledtével. A Morgan Stanley jól ismert elemzője, Kate Huberty kiadta legújabb számításait arról, hogy mi várható az idei év hátralévő heteiben.

Az elemző szerint az iPhone X ezer dolláros indulóára igencsak megdobja az iPhone-ok átlagos eladási árát. Aki ennyit kiad egy új telefonért, az valószínűleg már nem igazán fog mást venni, hiszen ez a magas ár pont a többi terméktől lopja el a figyelmet, akárcsak egy grinch. Huberty számításai alapján az iPhone X-re az amerikai emberek összesen 30 milliárd dollárt fognak költeni, de ha hozzáadjuk még az iPhone 8 modelleket, akkor ez a szám könnyen felcsúszhat 53 milliárdra.

Ebből kiindulva az emberek sokkal többet költenek majd az Apple telefonjaira, mint eddig bármikor, ez pedig más termékektől vonja meg a lehetőséget, hiszen az emberek most elsődlegesen az új csúcsmodellre koncentrálnak. Minél többet adnak ki egy termékért, annál kevesebb pénzük marad másra, amit a karácsonyi vásárlások alkalmával felhasználhatnak. Kate azzal példázott, hogy aki ezer dollárt kiad a telefonra, azt nem fogja más termék érdekelni, hiszen nem szeretne többet költeni. Legyen szó akár egy farmerról, a vásárlók azt fogják nézni, hogy már így is nagyon sokat költöttek.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!