Megmondanád, hogy az iPhone X által készült az alábbi dokumentumfilm?

HusztiD 2017.11.08. 14:55 iPhone, Videók 0 db 531

shortfilm

Alig pár napja jelent meg az Apple legújabb csúcsmodellje, az iPhone X, de máris elkészült a legelső dokumentumfilm. Természetesen várható volt, hogy a telefon megjelenésével a fotózni és videózni vágyó felhasználók is lecsapnak az új készülékre, ahogyan azt a francia AmnesiArt csapata is tette immáron számos alkalommal.

Maga a dokumentumfilm igen rövid, összesen 3 perces. A ‘Made in Paris’ névre keresztelt alkotásban egy fiatal tanuló, Elise Lepinteur történetével ismerkedhetünk meg, aki a maga szakmájában ismeretes séf, Christophe Adam egyik ígéretes tanítványaként munkálkodik. Az alábbi felvételben egyébként alaposan próbára tették az iPhone X képességeit, hiszen nem csak egy filmszerű hatást értek el, de igyekeztek egy minél színesebb és dinamikusabb színhatású montázst összerakni, melyet teljes egészében az iPhone X 12 megapixeles kamerájával vettek fel.

Érdemes megjegyezni, hogy nem ez a francia AmnesiArt első ehhez hasonló filmje. A tavalyi iPhone 7 modellek megjelenését követően is összeraktak egy hangulatos filmet, majd két évvel ezelőtt úgyszintén, amit teljes egészében egy iPhone 6s-sel vettek fel.

Úgy tűnik, hogy a mai technológia már képes arra, hogy megfelelő kezekben megfelelő felvételek szülessenek, hiszen az iPhone X már egy népszerű tükörmentes kamerával is igencsak felveszi a kesztyűt.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!