És hogy áll a vizes megmérettetésekkel az iPhone X?

HusztiD 2017.11.07. 15:55 iPhone, Videók 4 hozzászólás 490

maxresdefault

Először láthattuk, hogy miként kínozza az előző hét pénteken megjelent iPhone X-et az EverythingApplePro csapata, azonban most újabb videóval álltak elő, ahol a telefon vízállóságára voltak kíváncsiak. Mint tudjuk, az új csúcsmodell szintén IP67 minősítést kapott, akárcsak az iPhone 7 és 8 modellek.

Először egyméteres mélységben mérték meg, hogy mennyit bír a telefon, de amint látszik, simán kibírt egy bő félórát, ezért tovább mentek. Ezután egy helyi tóba próbálták belefojtani a telefont, de semmi problémát nem okozott neki a 6 méteres mélység. Az ezt követő mosógépes teszt már kicsit agyatekertnek hat, de ahogy láthatjuk ezt a megpróbáltatást is sikerült kiállnia az iPhone X-nek.

Az iPhone X porálló, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP67-es besorolású. A porállóság, a cseppállóság és a vízlepergetés nem állandó jellemzők. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.

Forrás: Apple

Mit gondoltok eddig az iPhone X-ről, mennyire győzött meg titeket?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Éliás Zsolt András - 2017.11.07. 16:43

    Nagyon meg győző, csak nekem is meg kéne győzni a főnökömet egy kis fizu emelésre…

  2. Wolfy - 2017.11.07. 16:44

    Engem teljesen, igaz még csak 4 napja nyúzom, de imádom!

  3. Zoli - 2017.11.07. 17:20

    Engem is!En a 7 plust cseréltem le ra. Nem bántam meg. Könnyen kezelhetőbb.

  4. Bigyo - 2017.11.08. 11:11

    Tegnap en is a kezembe vettem. Nem kellett volna, mert igy meg nagyobb a kisertes.

Szólj hozzá Te is!