100 millió forint értékű iPhone X-et loptak el San Franciscóban

HusztiD 2017.11.07. 13:55 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 305

iphone-x1

Úgy tűnik, hogy nem igazán indult problémamentesen az iPhone X előző hét pénteki rajtja. Amerika szerte az Apple Store-ok előtt kígyózó sorok várakoztak, hogy az emberek időben hozzájussanak az új csúcsmodellhez. Egyelőre úgy néz ki, hogy pórul jártak azon emberek, akik az egyik San Franciscói Apple Store előtt várakoztak, ugyanis ismeretlen tettesek több, mint 300 iPhone X-et tulajdonítottak el.

Az információk alapján a helyi boltba az UPS szállította volna le az első iPhone X szállítmányt, amelyből összesen 313 volt a kocsin. A futár a bolt mellett parkolt le, majd a termékek átadása előtt bement egyeztetni az eladókkal. Természetesen lezárta a kocsit, de a szemfüles tolvajok résen voltak, hiszen egy fehér Dodge járműből gyorsan mellé álltak, majd kiszálltak, hogy feltörjék a kocsit és átpakolják az összes telefont. Pontosabb körülmények egyelőre tisztázatlanok.

Elviekben a futárnak sikerült fényképet készítenie, melyet átadtak a helyi hatóságok számára, akik 370 ezer dollárra, vagyis közel 100 millió forintra becslik az ellopott szállítmány értékét. Jelenleg még nem sikerült elkapni a tetteseket.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!